Xiaomi Watch 2 Pro - 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap, použitý, záruka 12 měsíců

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 439 Kč
Cena bez DPH: 4 495 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477589
Xiaomi
pouzity
POUŽITÉ - Plně funkční zboží, připraveno k okamžitému používání. Jedná se o výrobek, který může obsahovat stopy po použítí a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku, může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).

Xiaomi Watch 2 Pro - 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap, použitý, záruka 12 měsíců [Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE Silv]


Inteligentní hodinky od Xiaomi

Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro vám nabízí zcela nový inteligentní zážitek z pohodlí vašeho zápěstí. Stáhněte si své oblíbené aplikace s Wear OS, odemkněte nové úrovně připojení s podporou LTE as každým nošením se dozvíte více o svém zdraví a kondici.

O produktu

    • Křišťálově čistý AMOLED Displej a dech beroucí tělo hodinek
      S mimořádně jasným 1.43” AMOLED displejem s rozlišením 466 × 466 pixelů a hustotou pixelů až 326 PPI máte všechny vaše klíčové informace vždy . Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro jsou nádherně zpracovány v duchu klasických náramkových hodinek s 46 mm ciferníkem, pařížskou lunetou a kvalitním, jemně leštěným tělem z nerezavějící oceli. Otočná korunka je pokračováním v tradici a odkazu klasických mechanických náramkových hodinek a poskytne vám opravdu intuitivní a plynulé ovládání vašich hodinek. Dvojice bočních tlačítek zase nabízí další funkcionalitu a pohodlí.

    • Vychutnejte si nový inteligentní zážitek se systémem Google Wear OS
      Využijte síly a komfortu Google aplikací, nyní už i na vašem zápěstí. S více než 200 populárními aplikacemi třetích stran nabízejí hodinky Xiaomi Watch 2 Pro nekonečné možnosti, pokud chcete žít svůj život co nejinteligentněji.

    • Plaťte bezstarostně se službou Google peněženka
      S peněženkou Google a hodinkami Xiaomi Watch 2 Pro nyní zaplatíte jen jedním klepnutím pomocí technologie NFC. Konečně tak můžete nechat svoji starou peněženku doma a přivítat tak nový způsob placení. Ještě nikdy to nebylo tak jednoduché.

    • Snapdragon W5+ Gen 1,4 nm vlajkový procesor
      Platforma Snapdragon W5+ Gen 1 pro nositelná zařízení Xiaomi Watch 2 Pro poskytuje vysoký výkon a vynikající energetickou efektivitu, čímž zajišťuje plynulou, rychlou odezvu a bezproblémový zážitek z používání

    • Větší úložiště a dlouhá výdrž baterie
      Díky většímu úložišti na hodinkách Xiaomi Watch 2 Pro můžete ukládat více obsahu offline, ať už jde o vaši hudební knihovnu, aplikace nebo oblíbené ciferníky. Využijte naplno schopnosti operační paměti LPDDR 4X o velikosti až 2 GB a velké 32 GB úložiště. Díky vysokokapacitní baterii a efektivnímu procesoru vám hodinky Xiaomi Watch 2 Pro poskytnou výkon, který vydrží. Až 55 hodin ve verzi LTE a až 65 ve verzi BT.

    • Dělejte to, co vás baví
      Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro podporují více než 150 sportovních režimů, tak můžete hravě sledovat svůj pokrok ve všech oblíbených aktivitách. Optimalizované profesionální modely algoritmů pomáhají poskytovat přesné údaje o cvičení a analýzu, abyste se tak posunuli svůj výkon o úroveň výš.

    • Znásobte svůj pokrok měřením složení vašeho těla
      Pomocí bioelektrických impedančních senzorů a vědeckých algoritmů dokáží hodinky Xiaomi Watch 2 Pro měřit množství zdravotních údajů, jako je například hladina tělesného tuku, základní rychlost metabolismu a úroveň mineralizace kostí. Získejte lepší přehled o vlastním těle a sledujte své zlepšení. Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro vám nejen že pomáhají sledovat délku spánku, ale dokážou také rozlišovat fáze spánku a monitorovat další vícerozměrné údaje, jako je srdeční tep, hladina kyslíku v krvi a kvalita dýchání.

    • Ukažte svůj styl a upravte si své Xiaomi Watch 2 Pro podle vás
      Xiaomi Watch 2 Pro jsou vybaveny více než 20 zabudovanými ciferníky včetně více dynamických ciferníků. Od sofistikované elegance až po taktickou užitečnost. Určitě si v nich naleznete to své.

    • Buďte vždy v kontaktu
      Díky své nezávislé eSIM vám Xiaomi Watch 2 Pro umožní přijímat hovory a odpovídat na zprávy bez telefonu. Ponechte si stejné číslo, které již máte, nebo požádejte o další – výběr je na vás.

    • Nezávislá síť
      Xiaomi Watch 2 Pro se mohou připojit přímo k 4G LTE, což znamená, že můžete zůstat synchronizováni bez telefonu. Streamujte hudbu online, navigujte do dalšího cíle a užívejte si své oblíbené online aplikace, to vše ze svého zápěstí.

  • Řemínek z fluorové gumy
    Zažijte maximální komfort s fluorokaučukem: Materiál, který je nejen šetrný k pokožce, ale také super prodyšný pro maximální pohodlí. Fluorový kaučuk je také odolný vůči opotřebenía snadno se čistí.

Klíčové vlastnosti

  • S vodotěsností 5 ATM se hodinky Xiaomi Watch 2 Pro nebojí namočit a hravě si poradí se sledováním vašich oblíbených vodních sportů
  • Pomocí dvoupásmového globálního družicového navigačního systému L1 + L5 si hodinky Xiaomi Watch 2 Pro hravě poradí is komplexním prostředím díky rychlejšímu určování polohy a přesnému sledování
  • Skvělý výkon platformy Snapdragon W5+ Gen 1 pro hladký chod systému Wear OS by Google
  • Výdrž na nabití až 55 hodin
  • Nádherný 1,43" AMOLED displej
  • Měření tělesné kompozice
  • Dvoupásmová GPS pro maximální přesnost

 

Technická specifikace
Displej 1,43", AMOLED, Jas: 600 nýtů
Baterie hodinek/náramku 495 mAh
Výdrž baterie až 55 hod.
OS Google Wear OS
Konektivita 2,4 GHz/5 GHz Wi-Fi, Bluetooth 5.2
Možnost placení Ano
Podpora telefonování Podporuje 4G / 3G
4G: FDD-LTE pásmo B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28
4G: pásmo TDD-LTE B38/B40/B41
3G: pásmo WCDMA 1,5,8
Funkce hodinek/náramku Hladina tělesného tuku
Měření složení těla
Monitorování spánku
Monitorování srdeční frekvence
Monitorování stresu
Řízené dýchání během stresu
Sledování menstruačního cyklu
Sledování SpO2
Sportovní režimy 150 +
Senzory hodinek/náramku Akcelerometr
Gyroskop
Optický snímač srdeční frekvence
Senzor okolního světla
Snímač barometru
Snímač biolektrické impedanční analýzy
Snímač elektronického kompasu
Podpora GPS Ano
Odolnost vůči vodě 5 ATM
Konstrukce hodinek/náramku Nerezová ocel/Kůže
Hmotnost hodinek/náramku 54,5 g (bez řemínku)
Rozměry hodinek/náramku 47,6 x 45,9 x 11,8 mm

Obsah balení:

  • Hodinky Xiaomi
  • Řemínek
  • Nabíjecí kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Xiaomi Watch 2 Pro - 4G LTE Silver Case with Brown Leather Strap, použitý, záruka 12 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.