Xiaomi Sound Outdoor 30 W bezdrátový reproduktor, modrý

Cena s DPH
1 090 Kč
Cena bez DPH: 901 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477588
Xiaomi

Xiaomi Sound Outdoor 30 W bezdrátový reproduktor, modrý [6941948702042]


Pohlcující zvukový zážitek

Díky designu s velkou síťovou plochou poskytuje reproduktor transparentnější zvuk a vyvážený zvuk. Bez ohledu na to, kde je umístěn, budete ohromeni bohatými a výkonnými zvuky, které vzdorují jeho kompaktním rozměrům.

O produktu

  • Exkluzivní režim zesílení basového reproduktoru
    Reproduktor je vybaven duálními velkorozměrnými pasivními basovými zářiči na obou stranách a poskytuje plnější a bohatší basy pro dynamické, přirozené a energické zvuky perkusí.

  • Nerušený poslech
    Vychutnejte si až 12 hodin nepřetržitého přehrávání na plné nabití, díky čemuž je ideální na epické večírky a pikniky. Podporuje rychlé nabíjení typu C 15 W pro dlouhotrvající požitek.

  • Elegantní a přenosný, snadno se drží v jedné ruce
    Tělo má zakřivený lehký design, který usnadňuje uchopení a umožňuje vám bez námahy vychutnat si hudbu, ať jste kdekoli. Ať už jste doma, venku nebo na cestách, vaše hudba je vždy po vašem boku.

  • Nezastavitelný za každého počasí
    S certifikovanou profesionální ochranou a vylepšenými bezpečnostními funkcemi si můžete vychutnat svou oblíbenou hudbu venku bez ohledu na povětrnostní podmínky.

  • Výrazná barevná kombinace
    Přijetím konceptu designu „Alive“ dýchá rytmem života. Jeho elegantní, prodloužený tvar umožňuje horizontální i vertikální umístění, díky čemuž se přizpůsobí jakémukoli prostředí. Sofistikovaný černý tón doplňuje živá oranžová a vytváří odvážnou a výraznou barevnou kombinaci, která vyzařuje osobnost.

  • Vylepšená technologie Bluetooth
    Vychutnejte si bezztrátovou kvalitu zvuku jako nikdy předtím s rychlým a stabilním připojením poháněným nejnovějším Bluetooth 5.4.
  • Stereo kombo TWS
    Připojte dva identické modely reproduktorů a vytvořte inteligentní stereo kombo pro ještě pohlcující hudební zážitky. Každé dva reproduktory krátce stiskněte tlačítko připojení a dva sousední reproduktory se automaticky spárují a budou fungovat jako levý a pravý kanál.

Technická specifikace

Konektivita
Bluetooth: 5.4
Frekvenční rozsah: 60 Hz až 20 kHz
Baterie a výkon
Výkon: 1 × 20 W, 1 × 10 W
Kapacita baterie: 2600 mAh
Nabíjení: USB-C
Doba přehrávání: do 12 hodin
Ostatní
Voděodolnost: IP67
Hmotnost: 597 g
Rozměry: 196,6 x 68 x 66 mm

Obsah prodejního balení:

  • Reproduktor
  • Nabíjecí kabel
  • Dokumentace


Recenze na Xiaomi Sound Outdoor 30 W bezdrátový reproduktor, modrý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.