TrueLife SonicBrush Clean30 sonický zubní kartáček, černý

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 478737
TrueLife

TrueLife SonicBrush Clean30 sonický zubní kartáček, černý [TLATMC30NNNBA]


Kvalitní dostupná péče stále po ruce

Krásný úsměv začíná správnou každodenní péčí o zuby. Skvělým cenově dostupným a výkonným pomocníkem je sonický kartáček TrueLife SonicBrush Clean30 se sonickou technologií SonicTrue. Jeho 70 000 pohybů za minutu zuby dokonale vyčistí a jde i dále díky možnosti výběru z 5 režimů čištění. Clean vyčistí zuby a odstraní plak, Shine zbaví zuby skvrn od čaje a kávy, k vybělení slouží režim Whiten, dásním udělá dobře Massage a pro citlivé zuby a dásně je určen režim Sensitive. Balení obsahuje 2 hlavice Standard, jejichž modré štětinky zhruba po třech měsících zbělají. Tím indikují, že je třeba hlavici vyměnit. Na jedno nabití vydrží kartáček 30 dní, pak jej jen stačí dobít pomocí přiloženého USB-C kabelu.

O produktu

    • Efektivní sonická technologie SonicTrue
      Sonická technologie představuje účinný způsob boje proti zubnímu povlaku. Oproti rotačním kartáčkům je šetrnější k zubní sklovině a vířením vody s pastou pomáhá čistit i mezizubní prostory. SonicTrue technologie funguje na bázi jemných vibrací, kdy oproti manuálnímu kartáčku, kterým uděláte přibližně 600 pohybů za minutu, zvládne TrueLife SonicBrush Clean30 za jednu minutu až 70 000 pohybů pro zářivý úsměv bez námahy. Hlavice kartáčku vydrží až 3 měsíce používání, poté se štětiny začnou třepit, ztrácejí účinnost a navíc se na nich hromadí bakterie. Naštěstí jsou hlavice opatřeny modrými štětinami, které po 3 měsících vyblednou a vy tak víte, že je načase je vyměnit.

    • Pět režimů pro dokonalou péči
      Sonický kartáček TrueLife SonicBrush Clean30 je nastaven na ideální dobu čištění 2 minuty, kdy po 30 sekundách vždy krátkou pauzou upozorní, že je čas přejít k další sekci. Disponuje 5 režimy, které usnadňují každodenní péči o zuby. Až uvidíte svůj zářivý úsměv po použití režimu Shine, který kromě běžného čištění účinně odstraňuje také skvrny od kávy a čaje, stane se určitě vaším favoritem. O běžné čištění a odstranění plaku se postará režim Clean. Také odolný plak nemá šanci před režimem Whiten, která přispívá k bělení zubů. Lidé s citlivými zuby a dásněmi ocení speciální režim Sensitive. Skvělou tečkou za čištěním je režim Massage stimulující dásně, čímž napomáhá zlepšit jejich zdraví.

  • Kvalitní kvalita s velkým výkonem
    Nyní už nemusíte hledat kompromisy mezi kvalitou a cenou, vysoce výkonný kartáček TrueLife SonicBrush Clean30 zahrnuje vše. Zvládne až 70 000 pohybů za minutu, díky kterým dokonale odstraní zubní povlak, disponuje 5 režimy, 2 hlavicemi Standard a USB-C kabelem pro nabíjení. Baterie vydrží při použití 2 x denně po dobu 2 minut až 30 dní bez nabíjení, takže na kratší cesty ani nabíjecí kabel není třeba brát.

Klíčové vlastnosti

  • Moderní sonická technologie pracuje na bázi jemných vibrací, kdy hlavice kartáčku kmitá rychlostí až 70 000 pohybů za minutu pro maximální odstranění plaku
  • Kartáček disponuje 5 režimy pro zdravé a krásné zuby
  • Při používání 2x denně po dobu doporučených 2 minut vydrží kartáček na jedno nabití až 30 dní. Bez obav s ním tedy zvládnete i kratší cesty

Recenze na TrueLife SonicBrush Clean30 sonický zubní kartáček, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.