TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) - PS5TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) - Xbox Series X|STIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) - NSW
Cena s DPH
1 429 Kč
Cena bez DPH: 1 181 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477583
NACONEN dabing

TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) [PS4]

Oficiální hra ATP a WTA

Zahrajte si tenis na nejvýznamnějších turnajích po celém světě. Hrajte proti komunitě lidí a vybudujte si vlastní cestu na vrchol a vlastní styl hry.

O hře

    • Oficiální hra ATP a WTA
      Hra obsahuje největší turnaje oficiálního kalendáře ATP a WTA. Zúčastněte se tenisové sezóny 2024 a zahrajte si na Master 1000, ATP/WTA 500 a 250 a jiných turnajích.

    • Největší hvězdy tenisu
      Hra nabízí více než 120 světoznámých tenistů a tenistek z celého světa. Nechybí legendy jako Novak Djoković, Rafael Nadal a Roger Federer a nechybí ani známé tenistky jako Coco Gauff, Iga Świąteková, Aryna Sabalenková, Jasmine Paolini, Caroline Garcia, Karolína Plíšková a mnoho dalších.

    • Exkluzivní Novak Djoković Slam Challenge
      Prožijte ikonické zápasy Novaka Djokoviće s jeho kariéry v ATP. Samostný Novak vás bude provázet a dávat vám cenné rady abyste dosáhli vítězství a triumfu.

    • Kariérní režim
      Udělejte si režim a naplánujte si tréninky a turnaje podle kalendáře ATP a WTA.

    • Opravdový zážitek
      Hra byla vytvořena na základě prvotřídního autentckého softwaru určeného k měření situačního výkonu, který zachycuje herní styl jednotlivých hráčů. Takže když budete hrát proti dobrým hráčům jako je Nadal, z celého zápasu budete mít úplně jiný pocit než kdybyste hráli proti někomu z jiné ligy.

    • Vlastní turnaje
      Vyzvorte si pomocí nástrojů v rámci TIEBREAK Academy vlastní turnaje, stadiony a tenisty a pozvěte 16 až 128 hráčů zápasit o titul.

  • Obsah Ace Edice
    Ace Edition obsahuje také exkluzivní oblečení a další exkluzivní výzvy pro režim Novak Djokovic Slam Challenge.

Trailer


Recenze na TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.