Sodastream Terra pepsi zero megapack, černý

Cena s DPH
2 290 Kč
Cena bez DPH: 1 893 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 476355
SodaStream

Sodastream Terra pepsi zero megapack, černý [42007111]


Limitovaná edice

Čistý design nového výrobníku TERRA v černé barvě, kombinující matnou a lesklou povrchovou texturu, nyní v limitované edici s originální příchutí PEPSI ZERO. V balení najdeš speciální znovu použitelnou láhev Fuse o objemu 1 litr, vhodnou do myčky na nádobí, v designu PEPSI a novou bombičku s patentovaným systémem rychlého uchycení bombičky Quick Connect (bez šroubování). V sadě navíc najdeš zdarma koncentrovanou příchuť PEPSI ZERO o objemu 440 ml. Příchuť je připravena podle originální receptury v koncentrovaném stavu a po přidání do perlivé vody si připravíš nápoj přesně tak, jak jej znáš. Svůj oblíbený nápoj si můžeš připravit kdykoli v pohodlí domova. Vystačí až na 9 litrů hotového nápoje. Láhev se do výrobníku vloží jednoduchým zacvaknutím, bez nutnosti šroubování.

O produktu

    • Moderní a stylový přístroj do každé kuchyně
      Čistý design nového výrobníku v černé barvě, kombinující matnou a lesklou povrchovou texturu, nyní v limitované edici s originální příchutí PEPSI ZERO. V balení najdeš speciální znovu použitelnou láhev Fuse o objemu 1 litr, vhodnou do myčky na nádobí, v designu PEPSI a novou bombičku s patentovaným systémem rychlého uchycení bombičky Quick Connect (bez šroubování). V sadě navíc najdeš zdarma koncentrovanou příchuť PEPSI ZERO o objemu 440 ml. Příchuť je připravena podle originální receptury v koncentrovaném stavu a po přidání do perlivé vody si připravíš nápoj přesně tak, jak jej znáš. Svůj oblíbený nápoj si můžeš připravit kdykoli v pohodlí domova. Vystačí až na 9 litrů hotového nápoje. Láhev se do výrobníku vloží jednoduchým zacvaknutím, bez nutnosti šroubování.

    • Nenáročná příprava perlivé vody, kterou zvládne opravdu každý
      Propadla tě chuť na sodu ? Jak jednoduché. Vezmi si přiloženou lehkou, kompaktní láhev bez obsahu BPA a napusť si do ní pitnou vodu z vodovodu do úrovně vyznačené rysky. Potom ji usadíš snadno a bez šroubování do výklopné opěrky láhve SodaStream TERRA a obohacování bublinkami může začít. Veškerá obsluha je intuitivní a jednoduchá. Po nasycení vody lze láhev uzavřít praktickým víčkem a vzít ji s sebou na cesty, do práce nebo uložit chladit do chladničky. Když sodu spotřebuješ, můžeš láhev opakovaně použít. Stačí ji předtím jen nechat umýt v myčce. Pokud by sis nebyl v rámci používání přístroje něčím jistý, na internetové stránce je dostupné video s návodem, které je ti kdykoli k dispozici.

  • Lepší pro tebe i pro planetu
    V SodaStream myslíme jak na tvé zdraví, tak na zdraví naší planety. Proto bude tebou připravená perlivá voda vždy čerstvá a ty víš, co piješ. Na rozdíl od kupované balené vody, která je v obchodech skladována i několik měsíců v různých podmínkách, máš kvalitu vlastnoručně nasyceného nápoje pod kontrolou. Používáním přístroje SodaStream se chováš ekologicky, protože významně snižuješ spotřebu jednorázových plastových lahví. Počtem stlačení ergonomického tlačítka určuješ množství bublinek a tím intenzitu sycení vody. Podle počtu stlačení si vytvoříš jemně, středně nebo silně perlivou sodu ihned připravenou k servírování.

Klíčové vlastnosti

  • Moderní a elegantní vzhled přístroje v černé barvě
  • Volitelná intenzita sycení podle chuti
  • Jednoduché uchycení láhve nacvaknutím (bez šroubování)
  • Patentovaný systém rychlého uchycení bombičky Quick Connect (bez šroubování)
  • Láhev v designu PEPSI
  • Bez spotřeby elektrické energie

 

Technická specifikace
Láhev vhodná do myčky nádobí Ano
Objem láhve v balení 1 l
Typ výrobníku sody Mechanický
Regulování intenzity perlivosti Ano, počtem stisků

Obsah balení:

  • 1 x Přístroj na výrobu perlivé vody TERRA
  • 1 x Litrová láhev na vodu bez obsahu BPA vhodná do myčky nádobí
  • 1 x Bombička s CO2 potravinářským plynem, připraví až 80 litrů perlivé vody
  • 1 x koncentrovaná příchuť PEPSI ZERO 440 ml
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Sodastream Terra pepsi zero megapack, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.