Samsung SSD T7 Shield, 4TB, USB 3.2, black

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
10 359 Kč
Cena bez DPH: 8 561 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 455230
Samsung

Samsung SSD T7 Shield, 4TB, USB 3.2, black [MU-PE4T0S/EU]

Dárek - Samsung SDXC 512GB PRO ULTIMATE v ceně 2069,- Kč


Paměťové karty PRO Ultimate společnosti Samsung byly navrženy pro profesionální nasazení ve fotoaparátech a kamerách. Poskytují vysokou rychlost potřebnou pro pořizování 4K videí a fotografií. Jejich vysoká odolnost vám navíc umožní nasazení v prakticky v jakýchkoli podmínkách.

O produktu

    • Extrémní rychlost
      Paměťové karty PRO Ultimate poskytují rychlost čtení až 200 MB/s a rychlost zápisu až 130 MB/s . Je tak ideální pro profesionální nasazení s podporou záznamu videí v rozlišení až 4K a pořizování dynamických sériových snímků.

    • Dostatek místa
      Karta vychází v několika kapacitách a můžete si tak zvolit tu, která nejvíce odpovídá vašim potřebám. Na paměťovou kartu s touto kapacitou budete schopni uložit až 88 890 fotografií a 17 hodin videí v rozlišení 4K nebo až 113 697 fotografií a až 45,5 hodiny videí ve FullHD.

    • Vysoká odolnost
      Karty Samsung byly vytvořeny pro vysokou odolnost při používání a přenášení. Od voděodolnosti při ponoření do 2 metrů po odbu 72 hodin a odolnosti proti pádům, nárazům a opotřebení, přes provozní teplotu od -25 °C do až 85 °C a od -40 °C mimo provoz, po odolnost proti magnetům a rentgenovým paprskům na letištích.

  • Nad daty drží ochrannou ruku
    Vyražte bez obav kamkoli. Na všech vašich dobrodružstvích se budete moci spolehnout na šestistupňovou ochranu karty PRO Ultimate, která zahrnuje odolnost vůči vodě, teplotě, rontgenovému záření, náhodným pádům, odření a každodennímu opotřebení. Vaše uložené vzpomínky tak získají ochranu, kterou si zaslouží. A pro klid v duši zařízení navíc kryje 10letá omezená záruka.

Technická specifikace

Parametry
Typ paměťové karty SDXC
Třída U3, V30
Kapacita 512 GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení 200 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Rychlost zápisu 130 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Záruka 10 let

Obsah prodejního balení:

  • Samsung PRO Ultimate SDXC
  • Dokumentace
Zobrazit celý popis dárku

Úžasně odolný, rychlý a kompaktní. Zcela nový přenosný SSD T7 Shield nabízí vynikající výkon, ať už se vydáte kamkoli – dokonce i do náročných podmínek. Bleskurychlé datové přenosy, odolnost proti pádu, vodě i prachu zaručí nerušenou práci i bezpečí vašich dat za každých okolností.

O produktu

  • Tvořte při plné rychlosti
    Přenášejte velké soubory rychlostí blesku. Rozhraní USB 3.2 Gen 2 a PCIe NVMe dosahují neuvěřitelné rychlosti čtení a zápisu 1 050, respektive 1 000 MB/s pro rychlou editaci přímo z disku bez jakýchkoli zádrhů. Vysoce odolný gumový vnější kryt s technologií Dynamic Thermal Guard se postará o bezvadné chlazení, které přispěje k jedinečnému výkonu i během práce na velkých projektech.
  • Mohutná odolnost
    Buďte připraveni na nějakou tu oděrku nebo pád. Pořiďte obsah přímo z místa činu a toulejte se divočinou s čistým svědomím, že vaše data jsou zcela chráněna před vodou a prachem, díky odolnému tělu se stupněm krytí IP65. Pryžový design a pokročilý elastomer poskytují vašemu disku zásadní ochranu, která mu umožní přežít i nečekaný pád z výšky až 3 metrů.
  • Pro všechna zařízení ve vašem životě
    Disk pohodlně připojíte vždy, když to bude potřeba – ať už s počítačem s Windows nebo MacOS, mobilním zařízením s OS Android, herní konzolí a podobně. S rychlým datovým přenosem tak budete moci využít každý svůj den naplno.
  • Kapacita ve velkém stylu
    Stačí si jen vybrat. 1 TB, 2 TB nebo 4 TB varianta vám nabídne kolosální úložiště v nádherném modrém, béžovém či černém provedení. Stylové pryžové tělo zabrání náhodnému vyklouznutí z ruky, takže disk budete moci přenášet vždy s naprostou jistotou – a přitom budete vypadat vždy skvěle.
  • Software pro snadné nastavení
    Nastavte si bezpečné heslo a získejte nejnovější aktualizace firmwaru se softwarem Samsung Portable SSD, dostupném pro PC, Mac a chytré telefony či tablety s OS Android. Rovněž budete moci snadno zkontrolovat zdraví vašeho disku, přizpůsobit výkon či ochránit vaše data s chytrou utilitou Samsung Magician.

Technická specifikace

Parametry
Rozhraní:USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
Zpětná kompatibilita:Ano
Kapacita:4TB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení:až do 1050 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost zápisu:až do 1000 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Stupeň krytí:IP65
Odolnost vůči otřesům/pádům:Ano, do 3m
Ochrana otiskem:Ne
Ochrana heslem:Ano
Šifrování:AES 256-bit
Rozměry
Šířka:88 mm
Výška:59 mm
Hloubka:13 mm
Hmotnost:98 g

Obsah prodejního balení:

  • Samsung T7 Shield
  • kabel USB-C na USB-A
  • kabel USB-C na USB-C
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung SSD T7 Shield, 4TB, USB 3.2, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.