Samsung Galaxy Watch Ultra, Titanium Gray

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
18 109 Kč
17 969 Kč
Cena bez DPH: 14 850 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477726
Samsung

Samsung Galaxy Watch Ultra, Titanium Gray [SM-L705FDAAEUE]

Galaxy AI je konečně tady

Hodinky, které vás znají nejlépe, opět přicházejí a jsou chytřejší než kdykoliv předtím! Tentokrát si vás získají spoustou nových funkcí, úžasným Galaxy AI a baterií s velkou kapacitou. Dostupné v několika barevných variantách si získají srdce každého sportovce nebo i obyčejného člověka a díky různým funkcím vám naplánují den tak, abyste si ho užili a zdravě se při tom hýbali. Nechte se okouzlit inteligentní magií nových hodinek Samsung Galaxy Watch 7!

O produktu

    • S takovou baterií se neztratíte
      Hodinky jsou vyvinuty tentokrát i pro vytrvalostní sportovce. S vyšší kapacitou baterie přicházejí také dva úsporné režimy – klasický a režim úspory při cvičení. Klasický prodlouží baterii o cca 100 hodin a režim úspory při cvičení o cca 48 hodin.

    • Najděte podmořské poklady
      Pokud jste adrenalinový nadšenec a občas se chodíte i potápět, hodinky klidně přibalte s sebou. Hodinky jsou odolné proti tlaku až 10 ATM a jsou vhodné pro nošení i ve slané vodě. K takovému používání hodinek doporučujeme sportovní řemínek Marine Band.

    • Z extrému do extrému
      Stoupáte na hory nebo jste se vydali na pouště? Hodinky si nechte na ruce a nechte se jimi doprovázet v teplotním rozsahu od -20 stupňů až do 55 stupňů do nadmořské výšky až 9000 metrů s odolností proti prachu IP68. Na turistiky do extrémních podmínek doporučujeme řemínek Trail Band.

    • A co když se ztratíte?
      S těmito hodinkami se sice velmi těžko ztratíte ale když se dostanete do jakékoli krizové situace stačí na 5 sekund zatlačit SOS tlačítko, které automaticky aktivuje sirénu, která se rozléhá až do vzdálenosti 180 metrů. Pokud se vám podaří nešťastně spadnout, tak hodinky vás podrží a umíte z nich poslat automatickou SOS zprávu nebo zavolat zácharné služby.

  • Pro nadšence kombinace více sportů najednou
    Právě pro takové lidi mají hodinky řešení přepíní režimů různých sportů. Jednoduše klikněte na rychlé tlačítko výměny a užívejte si aktuální výsledky ze sportu, který právě provádíte.
  • Svižný procesor pro svižné lidi
    Hodinky pohání nový chytrý procesor 3 nm s optimalizovaným výkonem a spotřebou. Takže, když budete potřebovat rychle měnit aplikace při rychlém sportu, hodinky jsou připraveny držet krok s vaším tempem.
  • Přesnější než kdykoli předtím
    Nechte se pořádně přeměřit dosud nejpokročilejším senzorem BioActive s 13 LED světly a optickým elektronickým senzorem, který sleduje váš tep, fáze spánku a mnoho dalších údajů s nejlepší možnou přesností pro co nejpřesnější výsledky.
  • Hodinky si vás vždy najdou
    Těmto hodinkám se nikdy neztratíte, protože obsahují GPS pracující na dvou satelitních pásmech. To znamená, že všechny vaše cesty a tréninky si budete moci pořádně prohlédnout i po jejich dokončení.
  • chytřejší a chytřejší!
    Hodinky běží s novou umělou inteligencí Galaxy AI ruku v ruce a přinášejí mnohé pokročilé algoritmy na zlepšení vašeho požitku z jejich užívání.
  • Vstávejte s úsměvem
    Projděte si všechny podstatné informace o vašem stavu s funkcí Energy Score. Získejte přehled o tom, jak jste spali nebo co vás tento den čeká.
  • Radost z pohybu
    S těmito hodinkami bude provádění pohybu radostí. Můžete si vytvořit dokonalý cvičební program pro trénování na souši i ve vodě s režimem Water Lock.
  • Spinkejte zabalený v bavlnce
    Pokud jste problémový spáč tak tyto hodinky jsou i pro vás. Nabízejí možnosti lepšího usínání a také vylepšení spánku. Displej ukazuje různé informace o spánkovém skóre, srdeční činnost či výstupy personalizovaného spánkového kouče.
  • Srdce nezklamete
    Vaše srdce nyní bude přesně měřeno. Hodinky zazaměnávají tep i rytmus a pokud vám zjistí, že něco není v pořádku budete upozorněni a vyzváni podrobit se testu na elektrokardiogramu pro detailní analýzu.

Technická specifikace

Sítě
2G GSM 850/900/1800/1900
3G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G LTE
5G nepodporuje
SIM eSIM
Velikost/Provedení
Rozměr 47,4 x 47,4 x 12,1 mm
Hmotnost 60,5 g
Provedení přední strana - Sapphire Crystal
rám - titanium (grade 4)
zadní strana - Sapphire Crystal/keramika
certifikát IP68 / 10 ATM
vodotěsnost 100 m (do 10 minut)
certifikát MIL-STD 810H
certifikát EKG
Displej
Velikost 1,5"
Rozlišení 480 x 480 px
Hustota px 327 ppi
Technologie Super AMOLED
Ochrana Sapphire Crystal, vždy-zapnutý displej
Systém/Procesor
Operační systém Android Wear OS 5
Nadstavba One UI Watch 6
Chipset Exynos W1000 (3 nm)
CPU Penta-core
GPU Mali-G68
Zvuk
Reproduktor ano
Mikrofon ano
3,5mm audio jack ne
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
Bluetooth 5.3, A2DP, LE
NFC ano
GPS GPS (L1+L5), GLONASS, GALILEO, BDS
FM rádio ne
Senzory
Akcelerometr ano
Gyroskop ano
Kompas ano
Srdeční frekvence ano
Barometr ano
Termometr ano (teplota kůže)
Altimetr ano
SpO2 ano
Teplota (vody) ano
Baterie
Kapacita 590 mAh
Typ článků Li-Ion
Provedení vestavěná
Nabíjení bezdrátové, 10 W (Qi)

Obsah balení

  • Galaxy Watch Ultra náramek
  • Galaxy Watch Ultra obal
  • bezdrátová nabíječka

Produktové video


Recenze na Samsung Galaxy Watch Ultra, Titanium Gray

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.