Salente LadySteam, ruční napařovač oděvů a hygienický čistič 2v1

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 476025
Salente

Salente LadySteam, ruční napařovač oděvů a hygienický čistič 2v1 [LADYSTEAM]


Zvládne každý typ tkaniny

Ruční napařovač oděvů Salente LadySteam si poradí s každým typem materiálu od standardní bavlny přes chemická vlákna, jako je polyester nebo viskóza, až po jemné materiály, jako je vlna, len nebo hedvábí. Horká pára je velmi citlivá na oblečení a působí velmi rychle a účinně.

O produktu

    • Naparuje a narovnává - doma i na cestách
      Potřebujete rychle vyžehlit pokrčenou košili nebo šaty, vyrovnat záhyby na oblečení nebo narovnat pokrčené záclony a závěsy? S ručním napařovačem Salente LadySteam to nikdy nebylo jednodušší a rychlejší. A co víc - nepotřebujete žehlící prkno! Tím však možnosti přenosného napařovače Salente LadySteam nekončí – zbaví vás i nepříjemných pachů z matrací, ložního prádla, čalounění, polštářů a dětských plyšových hraček. Jeho hmotnost je pouhých 560 gramů, což jej činí ideálním pro použití na cestách. Stalo se vám někdy, že jste ráno vstali v hotelu a zjistili jste, že vaše košile, oblek nebo šaty jsou po vybalení ze zavazadla tak zmačkané, že by byla škoda si je obléct? Nyní máte hotovo - je to rychlé a zvládne to každý.

    • Ideální pomocník do domácností s alegriky
      Horká pára nejen účinně žehlí, ale také velmi rychle a efektivně odstraňuje bakterie a roztoče. Účinnost je 99,9 % a lze ji použít zejména na zmiňované matrace, ložní prádlo, polštáře a dětské měkké hračky. Všechny tyto materiály jsou trvalým zdrojem nepříjemností v podobě bakterií a roztočů v domácnostech, které se v nich bez pravidelné údržby množí a nejen materiál, ale i vzduch se stává noční můrou pro alergiky.

    • Pohodlí především
      Můžete ohřívat horizontálně i vertikálně a nepotřebujete ohřívací desku. Stačí zavěsit košili nebo šaty na ramínko a za pár minut máte hotovo. Ruční napařovač LadySteam je připraven k použití za rekordních 25 sekund a inteligentně vás na to upozorní červeným blikajícím hlavním světlem, které se poté trvale rozsvítí a vy jste připraveni k práci. Proces napařování je inteligentně signalizován zeleným podsvícením, které vás informuje. Nádržka na vodu o objemu 100 ml vystačí na 9 minut napařování, což je dost dlouhá doba na triko i plesové šaty. Díky technologii AntiDrip je vaše práce pohodlnější, takže se nemusíte obávat kapání vody z otvorů pro výstup páry.


Klíčové vlastnosti

  • Vertikální a horizontální napařování bez potřeby žehlicího prkna
  • Hygienické ošetření horkou párou odstraňuje nepříjemné pachy a bakterie
  • Parní výkon 15 g/min.
  • Extra lehká konstrukce pro pohodlnou práci

 

Technická specifikace
Teplota páry 100 °C
Doba zahřívání 25 sekund
Nádrž na vodu 100 ml
Výstup páry 15 g/min
Napájení 980 W
Hladina hluku Neuvedeno
Režimy páry Ne
Vlastnosti a funkce Indikace LED
Vertikální, horizontální nebo převrácené napařování
Ochrana proti nepoužívání, přehřátí a suché nádrži
Délka šňůry 2 m
Rozměry 9,4 × 10 × 25,6 cm
Hmotnost 560 g

Obsah balení:

  • Napařovač
  • Odměrka
  • Dokumentace


Recenze na Salente LadySteam, ruční napařovač oděvů a hygienický čistič 2v1

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.