Niceboy WATCH Lite 4 Rose Gold

Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477100
Niceboy

Niceboy WATCH Lite 4 Rose Gold [watch-lite-4-rose]

Niceboy WATCH Lite 4

Inteligentní hodinky Niceboy WATCH Lite 4 nabízí širokou škálu zdravotních a sportovních funkcí. S podporou více než 100 sportů, monitorováním různých zdravotních hodnot a spánku vám pomohou sledovat vaše zdraví a kondici. Díky BT voláním a upozorněním z aplikací budete vždy ve spojení se světem. Stylový design s 1,83" displejem a třemi barevnými variantami vám umožní přizpůsobit hodinky vašemu osobnímu stylu.

O produktu

    • Váš osobní asistent pro spojení se světem
      Niceboy WATCH Lite 4 jsou vaším spojením se světem. Díky inovativní funkci BT volání můžete uskutečňovat hovory přímo ze svého zápěstí. Na hodinkách se vám také okamžitě zobrazí upozornění na příchozí hovory a zprávy, jakož i oznámení z celé řady dalších aplikací, takže nemusíte kontrolovat mobilní telefon. Inteligentní hodinky Niceboy WATCH Lite 4 tedy přinášejí spojení, pohodlí a svobodu, které ocení každý moderní člověk.

    • Inteligentní hodinky, které rozumějí vašemu tělu
      Díky širokému spektru zdravotních funkcí vám Niceboy WATCH Lite 4 pomáhají sledovat vaše zdraví a kondici. Hodinky monitorují krevní tlak a okysličení krve, což jsou klíčové ukazatele kondice a kardiovaskulárního zdraví. Díky monitoru srdečního tepu můžete své aktivity přizpůsobit podle aktuální kondice. Hodinky Niceboy WATCH Lite 4 také podrobně vyhodnocují kvalitu a délku vašeho spánku. A funkce sledování stresu a dechového cvičení vám pomohou identifikovat stresové momenty a efektivně je zvládnout. Ženy zde najdou i sledování menstruačního cyklu, které usnadňuje plánování a předvídání jednotlivých fází.

    • Sportujte inteligentně s tímto chytrým kamarádem na cvičení
      Hodinky Niceboy WATCH Lite 4 jsou díky pokročilým sportovním funkcím ideálním společníkem pro aktivní životní styl. Díky podpoře více než 100 různých sportů vám umožní podrobně sledovat širokou škálu aktivit. Monitorují váš výkon, počítají spálené kalorie, ujetou vzdálenost a další relevantní statistiky, takže můžete sledovat své pokroky a dosahovat sportovních cílů. Při sedavém zaměstnání vás pravidelně upozorní, kdy je čas na protažení. A díky odolnosti na úrovni IP67 si můžete být jisti, že Niceboy WATCH Lite 4 vám bude věrně sloužit i v náročných podmínkách, bez ohledu na vodu a prach.

    • Stylový design, který se k vám hodí
      Inteligentní hodinky Niceboy WATCH Lite 4 jsou jedinečným doplňkem, který vyjadřuje váš styl a osobnost. Díky třem barevným variantám hodinek – Carbon Black, Rose Gold a Arctic Silver – si snadno vyberete ten, který vám nejvíce vyhovuje. Na velkém 1,83" displeji se krásně zobrazují všechny ciferníky a informace. Díky více než 200 ciferníkům, které si můžete vybrat v mobilní aplikaci, je můžete jednoduše měnit podle nálady. A pokud chcete ještě více originality, můžete si dokonce vytvořit vlastní jedinečný ciferník , který dokonale odráží vaši osobnost a kreativitu.

  • Využívejte plný potenciál hodinek s mobilní aplikací Niceboy WATCH
    Sledujte své aktivity a zdravotní statistiky, nastavte si cíle a sledujte svůj pokrok, a to vše přehledně a jednoduše. Mobilní aplikace Niceboy WATCH vám také umožňuje přizpůsobit pokročilé funkce chytrých hodinek přesně podle vašich preferencí. Díky jazykovým možnostem (včetně češtiny a angličtiny) je její používání ještě pohodlnější a intuitivnější. Díky této harmonii mezi hodinkami a aplikací vstoupíte do světa Niceboy WATCH Lite 4 plynule a přehledně.

Klíčové vlastnosti

  • Používání hodinek a aplikace je snadné, protože si můžete nastavit další jazyky (včetně češtiny nebo slovenštiny) vedle angličtiny
  • Díky velkému 1,83palcovému displeji s rozlišením 240 x 240 pixelů vidíte všechny údaje na hodinkách přehledně do nejmenších detailů
  • V závislosti na způsobu používání vydrží hodinky na jedno nabití až 6 dní
  • Díky odolnosti na úrovni IP67 si můžete být jisti, že hodinky Niceboy WATCH Lite 4 vám budou věrně sloužit i v náročných podmínkách, bez ohledu na vodu a prach
  • Hodinky Niceboy WATCH Lite 4 se snadno nabíjejí pomocí přiloženého nabíjecího kabelu
  • V aplikaci si můžete snadno nastavit ciferník hodinek i podle vlastního obrázku, který přesně odpovídá vašemu osobnímu stylu a preferencím

 

Technická specifikace
Displej 1,83" IPS
Připojení Bluetooth
Verze Bluetooth 5.3 + 3.0
Výkon rádiové frekvence <2,5 mW
Šířka řemínku 20 mm
Ochrana IP67
Baterie 260 mAh
Výdrž baterie až 6 dní
Hmotnost 23 g
Rozměry 44 x 37 mm

Obsah balení:

  • Hodinky Niceboy
  • Nabíjecí kabel
  • Řemínek
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy WATCH Lite 4 Rose Gold

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.