Niceboy ION Smart Kettle Onyx black

Cena s DPH
1 690 Kč
Cena bez DPH: 1 397 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 478538
Niceboy

Niceboy ION Smart Kettle Onyx black [smart-kettle-b]


Designová rychlovarná konvice

Niceboy ION SmartKettle je inteligentní konvice s vlastní mobilní aplikací Niceboy ION. Díky jedinečným pěti nastavením teploty, výkonu 2200 W a funkci udržování teploty po dobu 6 hodin je ideální pro všechny vaše potřeby. Objem 1,7 litru poskytne dostatek horké vody pro celou rodinu nebo velkou párty. Bezpečnostní funkce, jako je dvojitá stěna s technologií TOUCH Guard a automatické vypnutí po dosažení bodu varu, zaručují bezpečné a spolehlivé používání.

O produktu

    • Vyhoví vašim potřebám díky nastavitelné teplotě vody a udržování teploty
      S konvicí Niceboy ION SmartKettle máte více možností pro přípravu svých oblíbených nápojů. Vyberte si z pěti různých teplot od 40 do 100 °C a připravte si čaj nebo kávu přesně při optimální teplotě. Rodiny s malými dětmi ocení také nastavení teploty, protože ohřev na nižší teplotu je ideální pro přípravu dětské stravy. A inovativní funkce udržování teploty až 6 hodin zaručuje, že budete mít vždy připravenou vodu se správnou teplotou.

    • Inteligentní konvice s mobilní aplikací Niceboy ION
      Dopřejte si ráno o pár chvil víc v posteli a zapněte si vodu na čaj na dálku! Pomocí aplikace Niceboy ION můžete chytrou konvici Niceboy ION SmartKettle ovládat z mobilního telefonu. Můžete nastavit automatické scénáře a dokonce konvici propojit s dalšími inteligentními produkty Niceboy ION. Aplikace nabízí snadnou správu všech vašich chytrých spotřebičů Niceboy ION včetně možnosti výběru jazyka, ve kterém se cítíte nejlépe - čeština, slovenština, angličtina a další.

    • Inteligentní ochrany zajišťují bezpečné a bezstarostné používání
      S rychlovarnou konvicí Niceboy ION SmartKettle si můžete vychutnat pohodlnou a bezpečnou přípravu horkých nápojů. Inovativní technologie TOUCH Guard udržuje povrch konvice chladný na dotek. Konvice je vybavena funkcí automatického vypnutí při dosažení varu a ochranou proti chodu naprázdno. Bezpečnostní uzamykatelné víko zabraňuje náhodnému otevření během ohřevu. Světelný indikátor provozu vám jasně ukáže, kdy je konvice v provozu, takže budete mít vždy přehled.

    • Díky rychlému ohřevu vody budete mít více času pro sebe
      S rychlovarnou konvicí Niceboy ION SmartKettle ohřejete vodu během okamžiku. Vysoký výkon konvice totiž zajišťuje extrémně rychlý ohřev, takže na vroucí vodu nemusíte dlouho čekat, což vám ušetří cenné minuty při každodenní přípravě čaje, kávy nebo jiných horkých nápojů. A velká kapacita konvice 1,7 litru je ideální pro přípravu i většího množství vody najednou, což vám ušetří čas a energii.

  • Objevte kouzlo bezstarostného používání a dlouhé životnosti
    S konvicí Niceboy ION SmartKettle je používání a údržba konvice naprosto bezproblémová! Její vnitřek je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli 304, která se vyznačuje výjimečnou odolností proti korozi a zápachu, snadným čištěním a dlouhou životností. Konvice je vybavena integrovaným konektorem STRIX, který zaručuje spolehlivý a bezpečný provoz. Otočná základna o 360° usnadňuje manipulaci a skrytá topná spirála zajišťuje snadnou údržbu a minimalizuje usazování vodního kamene.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litru poskytuje dostatečný objem pro přípravu většího množství horké vody pro vaše oblíbené nápoje
  • Díky 360° otočné základně můžete konvici umístit na základnu z jakéhokoli úhlu
  • Díky světelné indikaci provozu vždy jasně vidíte, kdy je konvice v provozu
  • Díky dvojité stěně s inovativní technologií TOUCH Guard si povrch konvice vždy udržuje příjemnou teplotu pro bezpečnou manipulaci
  • Topná spirála je ukryta pod topnou základnou z vysoce kvalitní nerezavějící oceli
  • Vysoce spolehlivý a odolný konektor STRIX usnadňuje připojení a odpojení konvice od základny

 

Technická specifikace
Kapacita 1,7 l
Napětí 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850 – 2200 W
Délka kabelu Neuvedeno

Obsah balení:

  • Kanvice
  • Základna
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Smart Kettle Onyx black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.