Niceboy ION ThermoKettle TK5 rychlovarná konvice, černá

Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 478536
Niceboy

Niceboy ION ThermoKettle TK5 rychlovarná konvice, černá [kettle-tk5-black]


Designová rychlovarná konvice

Niceboy ION ThermoKettle TK5 je elegantní konvice s možností nastavení teploty vody. S výkonem 2200 W a objemem 1,7 litru během chvilky uvaří dostatek horké vody pro celou rodinu nebo návštěvu. Konvice nabízí také funkci udržování teploty až 6 hodin. Bezstarostné používání zaručují bezpečnostní prvky, jako jsou dvojité stěny s technologií TOUCH Guard nebo automatické vypnutí po dosažení bodu varu.

O produktu

    • Nastavení optimální teploty pro každý nápoj
      Niceboy ION ThermoKettle TK5 vám poskytuje více možností. Díky možnosti výběru z pěti různých teplot od 40 do 100 °C si můžete vychutnat dokonalý šálek kávy nebo dětské vody uvařené přesně při optimální teplotě. A to není všechno! Díky funkci udržování teploty po dobu 6 hodin si můžete vychutnat každý doušek horkého nápoje stejně čerstvý a lahodný, jako byl právě uvařený.

    • Řada bezpečnostních prvků pro maximální bezpečnost při každém použití
      Niceboy ION ThermoKettle TK5 má celou řadu bezpečnostních prvků. Dvojitá stěna s technologií TOUCH Guard zaručuje, že povrch konvice zůstane vždy chladný na dotek. Konvice je vybavena funkcí automatického vypnutí po ukončení varu nebo ochranou proti chodu naprázdno. Uzamykatelné víko zabraňuje náhodnému otevření během provozu. Kontrolka provozu vás informuje o tom, že je konvice v činnosti, takže se nemusíte ptát, zda jste konvici zapnuli nebo ne.

    • Už žádné zbytečné čekání, voda se ohřeje rychle a v dostatečném množství
      S rychlovarnou konvicí Niceboy ION ThermoKettle TK5 už nikdy nebudete čekat na horkou vodu! S výkonem 2200 W to jde opravdu rychle. Stačí pár okamžiků a máte připravenou vařící vodu na váš oblíbený čaj, kávu nebo jakýkoli jiný horký nápoj. Nezapomínejme ani na objem – s 1,7 litry je naše konvice dostatečně velká na to, abyste v ní uvařili dostatek nápojů pro všechny své přátele na jedno posezení. Tak proč čekat na ohřátí vody? S konvicí TK5 to jde tak rychle, že si budete moci v mžiku vychutnat každý doušek.

  • Jednoduchá údržba a spolehlivost díky prvotřídním materiálům a pokročilým funkcím
    S rychlovarnou konvicí Niceboy ION ThermoKettle TK5 je používání a údržba hračka! Vnitřní část konvice je celá vyrobena z vysoce kvalitní nerezavějící oceli 304. Vyznačuje se vysokou odolností proti korozi a zápachu, snadným čištěním a celkově dlouhou životností. Díky 360° otočné základně a konektoru STRIX se s konvicí snadno manipuluje a skrytá topná spirála minimalizuje starosti s vodním kamenem a usnadňuje čištění.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litru poskytuje dostatečný objem pro přípravu většího množství horké vody pro vaše oblíbené nápoje
  • Díky 360° otočné základně můžete konvici umístit na základnu z jakéhokoli úhlu
  • Díky světelné indikaci provozu vždy jasně vidíte, kdy je konvice v provozu
  • Díky dvojité stěně s inovativní technologií TOUCH Guard si povrch konvice vždy udržuje příjemnou teplotu pro bezpečnou manipulaci
  • Topná spirála je ukryta pod topnou základnou z vysoce kvalitní nerezavějící oceli
  • Vysoce spolehlivý a odolný konektor STRIX usnadňuje připojení a odpojení konvice od základny

 

Technická specifikace
Kapacita 1,7 l
Napětí 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850–2200 W
Délka kabelu Neuvedeno

Obsah balení:

  • Kanvice
  • Základna
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION ThermoKettle TK5 rychlovarná konvice, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.