Niceboy ION Kettle K3 rychlovarná konvice, bílá

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 478529
Niceboy

Niceboy ION Kettle K3 rychlovarná konvice, bílá [kettle-k3-white]


Designová rychlovarná konvice

Inovativní rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K3 spojuje elegantní design, bezpečnost a vysoký výkon. Díky příkonu 2200 W dokáže konvice v okamžiku přivést k varu celý objem 1,7 l, což z ní činí ideální volbu do každé kuchyně. A bezpečnostní funkce, jako jsou dvojitá stěna s technologií TOUCH Guard a automatické vypnutí po dosažení bodu varu, zajišťují bezstarostné používání.

O produktu

    • Nadčasový design a kvalitní materiály, které se budou ve vaší kuchyni vyjímat
      Rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K3 se vyznačuje nejen estetickým designem, ale co je důležitější, je vyrobena z kvalitních a bezpečných materiálů s ohledem na odolnost a pohodlí uživatele. Vnitřní část konvice je kompletně vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli 304, materiálu známého svojí vysokou odolností vůči korozi a zápachu. Díky této kvalitní oceli je konvice odolná vůči různým druhům nečistot a snadno se čistí, což zaručuje její dlouhou životnost.

    • Pro váš klid má řadu bezpečnostních prvků
      Kanvice Niceboy ION Kettle K3 byla navržena s ohledem na vaši bezpečnost. Díky dvojité stěně s inovativní technologií TOUCH Guard si povrch konvice vždy udržuje příjemnou teplotu. Konvice se automaticky vypne, když dosáhne bodu varu, čímž chrání zařízení před přehřátím a zvyšuje energetickou účinnost. LED indikátor provozu vám poskytuje jednoduchou vizuální kontrolu provozu, zatímco senzory chrání konvici před vyčerpáním, automaticky vypnou konvici, když není dostatek vody.

    • Díky vysokému výkonu a velké kapacitě vám šetří čas
      Rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K3 je díky rychlému ohřevu vody a velké kapacitě skvělou volbou do každé kuchyně nebo kanceláře. S výkonem 2200 W dokáže přivést vodu k varu opravdu rychle, což oceníte zejména v hektických chvílích, kdy si ráno potřebujete co nejdříve připravit kávu. A o objemu 1,7 litru ohřeje najednou dostatek vody pro celou rodinu nebo velkou návštěvu. S rychlovarnou konvicí Niceboy ION Kettle K3 získáte spolehlivého pomocníka pro rychlý ohřev vody bez čekání.

  • Promyšlené používání
    U rychlovarné konvice Niceboy ION Kettle K3 si můžete být jisti, že každý detail byl promyšlen tak, aby vám co nejvíce usnadnil každodenní používání. Otočná 360stupňová základna vám umožní konvici snadno ovládat a manipulovat s ní bez ohledu na to, v jakém úhlu ji položíte. Skrytá topná spirála usnadňuje čištění a minimalizuje obavy z vodního kamene. Navíc možnost uložit kabel přímo do základny konvice vám pomůže udržet v kuchyni pořádek.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litru poskytuje dostatečný objem pro přípravu většího množství horké vody pro vaše oblíbené nápoje
  • Díky 360° otočné základně můžete konvici umístit na základnu z jakéhokoli úhlu
  • Díky světelné indikaci provozu vždy jasně vidíte, kdy je konvice v provozu
  • Díky dvojité stěně s inovativní technologií TOUCH Guard si povrch konvice vždy udržuje příjemnou teplotu pro bezpečnou manipulaci
  • Topná spirála je ukryta pod topnou základnou z vysoce kvalitní nerezavějící oceli
  • Otočná základna konvice má dostatek prostoru pro kabel, což usnadňuje manipulaci a přenášení

 

Technická specifikace
Kapacita 1,7 l
Napětí 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850–2200 W
Délka kabelu Neuvedeno

Obsah balení:

  • Kanvice
  • Základna
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Kettle K3 rychlovarná konvice, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.