Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass rychlovarná konvice, černá

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 478528
Niceboy

Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass rychlovarná konvice, černá [kettle-k1-black]


Designová rychlovarná konvice

Představujeme konvici Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass – dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti. Kombinace borosilikátového skla a nerezavějící oceli zaručuje nejen dlouhou životnost, ale také 100% hygienické prostředí. Díky rychlosti a účinnosti ohřevu vody a inteligentním bezpečnostním prvkům je konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass ideální volbou pro každodenní používání, která do vaší domácnosti přinese nejen spolehlivost a výkon, ale také stylovou eleganci.

O produktu

    • Kombinace kvalitních materiálů, spolehlivosti a elegance, kterou oceníte každý den
      Rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass v sobě spojuje kvalitu s moderním designem a bezpečnými materiály. Kombinace borosilikátového skla a nerezavějící oceli 304 znamená nejen dlouhou životnost, ale také 100% zdravotní nezávadnost. Ani při opakovaném používání konvice nezachycuje žádné nepříjemné pachy. Odolné borosilikátové sklo je navíc vysoce odolné vůči poškrábání a teplotám a chemikáliím, což zaručuje spolehlivost i při častém používání.

    • Bezpečnost na prvním místě bez kompromisů na úkor výkonu
      Rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass byla navržena s více bezpečnostními prvky pro bezstarostné používání. Uzamykatelné víko, jakož i automatické vypnutí při vyjmutí konvice během varu, při nedostatku vody nebo při dosažení bodu varu jsou jen některé z funkcí, které chrání uživatele i samotnou konvici. Světelná indikace vám jasně ukáže, kdy je konvice v provozu. Speciální konektor STRIX usnadňuje připojení a odpojení konvice od základny. Je vysoce spolehlivý a odolný proti opotřebení, což přispívá k dlouhé životnosti konvice.

    • Perfektní řešení pro rychlý a bezpečný ohřev vody ve vaší kuchyni
      Pokud jde o ohřev vody, Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass je synonymem rychlosti a účinnosti. Díky vysokému příkonu 2200 W dokáže ohřát celou kapacitu konvice, tedy 1,7 l vody, během několika okamžiků. Tato rychlost je neocenitelná zejména v ranním shonu nebo zkrátka pro všechny chvíle, kdy si potřebujete rychle dopřát teplý životabudič. Navíc v případě Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass nejde jen o rychlost, ale také o bezpečnost a spolehlivost, tedy faktory, které z této konvice dělají nepostradatelný doplněk vaší domácnosti.

  • Jednoduchá údržba, bezstarostné používání
    Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass je navržena tak, aby vám co nejvíce zjednodušila každodenní používání a zároveň splňovala nejvyšší standardy funkčnosti a estetiky. Díky skryté topné spirále, která usnadňuje čištění, je údržba této konvice hračkou. Otočná základna s prostorem pro kabel usnadňuje manipulaci s konvicí a udržuje vaši kuchyni vždy uspořádanou. Modré podsvícení během varu vody dodává konvici nejen elegantní vzhled, ale slouží také jako vizuální indikátor provozu.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 1,7 litru poskytuje dostatečný objem pro přípravu většího množství horké vody pro vaše oblíbené nápoje
  • Díky 360° otočné základně můžete konvici umístit na základnu z jakéhokoli úhlu
  • Díky světelné indikaci provozu vždy jasně vidíte, kdy je konvice v provozu
  • Vysoce spolehlivý a odolný konektor STRIX usnadňuje připojení a odpojení konvice od základny
  • Topná spirála je ukryta pod topnou základnou vyrobenou z vysoce kvalitní nerezavějící oceli
  • Otočná základna konvice má dostatek prostoru pro kabel, což usnadňuje manipulaci a přenášení

 

Technická specifikace
Kapacita 1,7 l
Napětí 220 – 240 V, 50 Hz
Výkon 1850–2200 W
Délka kabelu Neuvedeno

Obsah balení:

  • Kanvice
  • Základna
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass rychlovarná konvice, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.