NBA 2K25 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NBA 2K25 - PS4NBA 2K25 - PS5NBA 2K25 - NSW
Cena s DPH
1 809 Kč
Cena bez DPH: 1 495 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477782
2KEN dabing

NBA 2K25 [Xbox Series X|S]

Ovládněte basketbalové hřiště v nové NBA 2k25

Pronásledujte vaše sny a staňte se basketbalovou jednotkou v nové NBA 2K25!

Hrajte jako jednotlivec v režimu MyCARRER nebo spravujte celý tým jako manažer v MyNBA módě.

Pohlcující technologie ProPLAY zajistí, že budete zcela vtaženi do děje hry pomocí hraní záběrů z reálných her NBA. Klíčové okamžiky nyní nebudou jen pixely na obrazovce ale opravdové skutečné záběry, které budete prožívat se zatajeným dechem.

O hře

  • Reálné záběry NBA zápasů ve vašich hrách
    Díky technologii ProPLAY zažijete klíčové momenty vaší hry pomocí reálných záběrů ze zápasů NBA.
  • Překonejte sama sebe
    Staňte se nejlepším generálním nanžérem v MyNBA a překonejte všechny epochy NBA. Vybudujte spolu s vaším týmem nejlepší dynastii NBA a získejte všechny tituly.
  • Váš tým, vaše cesta
    Dokažte všem, že váš tým je ten nejlepší a vyzvyte všechny, kteří o vás pochybují. Každý týden v módu MyTEAM soutěžíte o King of the Court titul. Sbírejte nové karty a získejte všechny odměny.
  • Zapište vaše jméno do knih rekordů
    Získejte status G.O.A.T. a staňte se legendou. Vyzvěte jiné hráče v W Online a ukáže, že vy jste nejlepší.
  • Další informace
    Play Now, MyNBA a W jsou k dispozici offline. Všechny ostatní herní režimy a funkce vyžadují připojení k internetu a mohou vyžadovat registraci online účtu (od 13 let).

Předobjednávka

Předobjednejte si NBA 2K25 Standard Edition a získejte 5 000 virtuálních jmen, které můžete utratit ve hře. (Pro používání tohoto bonusového obsahu je potřebné internetové připojení a účet NBA 2K. Platí podmínky a ustanovení.)

Navíc, pokud si hru koupíte, stáhnete nebo zahrajete do 17. října, můžete využít odměnu Trendsetter Reward, která je pro 1. úroveň sezóny zdarma a zahrnuje 15 000 virtuálních jmen a další bonusový obsah z MyCAREER a MyTEAM! (Bonusová nabídka Trendsetter je k dispozici při objednání jakéhokoli vydání NBA 2K25 do 17. října 2024. Bonusový obsah Trendsetter bude k dispozici prostřednictvím stránky Season Pass ve hře a je třeba o něj požádat do 17. října 2024. K využití tohoto bonusového obsahu je zapotřebí internetové připojení a účet NBA 2K.

Trailer


Recenze na NBA 2K25

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.