Millennium Chess Genius Pro

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 179 Kč
Cena bez DPH: 4 280 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 476583
Millennium

Millennium Chess Genius Pro [M815]

Genius Pro 2024

Perfektní herní partner pro všechny fanoušky šachu nabízí zábavu pro všechny hráče díky barevnému displeji – přičemž jeho používání je jednoduché a intuitivní. Tlačítko PLAY vám umožňuje snadno spustit nové hry s bílou, černou barvou, v režimu 2 hráče nebo z konkrétní pozice. Výkonný procesor poskytuje bleskovou odezvu na všech úrovních hry. Design byl v porovnání s předchozím modelem zcela modernizován: supertenký, moderní a se stylovými postavami, které pohodlně sedí do ruky.

O produktu

    • Pohodlí
      Díky technologii vysokocitlivého tlakového senzoru Millennium je šachovnice o rozměrech 20 x 20 cm obzvláště hladká a zajišťuje maximální zábavu. Magnetické figurky vám umožní hrát na cestách. Vysoce kontrastní barevný displej s moderním uživatelským rozhraním umožňuje rychlý přístup ke všem funkcím. Se 14 jazyky pro všechny texty nabídky a nápovědy existuje ten správný jazyk pro každého!

    • Funkce AI pro skutečnou šachovou zábavu
      Millennium Chess Genius Pro umí hru opustit (vzdát se), nebo nabídnout remízu. Volitelný zapínatelný šachový trenažér upozorňuje na špatné tahy, nabízí jejich stažení a dává návrhy na zlepšení pro lepší tahy. Tlačítko nápovědy zobrazuje možné tahy ve hře – buď pro všechny figurky, nebo jen pro vybranou figurku. V případě potřeby se na displeji zobrazí i názvy hraných manévrů.

    • Šachové funkce
      Můžete nastavit téměř neomezený počet úrovní obtížnosti. Pro silné hráče jsou k dispozici turnajové úrovně, které jsou výzvou i pro klubové hráče s až 2 200 ELO. Jednoduché herní úrovně jsou optimalizovány tak, aby mohli vyhrát i absolutní šachoví začátečníci. Je možné uložit a znovu načíst až 12 her. Alternativní počítačové vlaky, různé herní styly a 3 možnosti pro úvodní knihy doplňují šachový zážitek.

  • Software: ChessGenius
    Šachový počítač obsahuje jeden z nejznámějších šachových motorů všech dob: ChessGenius od Richarda Langa. Se svými 10 tituly mistra světa v počítačovém šachu je Angličan nepochybně považován za jednoho z nejúspěšnějších šachových programátorů všech dob. ChessGenius Pro obsahuje nejnovější verzi svého legendárního programu.

 

Technická specifikace
Vhodné pro začátečníky i pro pokročilé hráče, turnajové a klubové hráče
Herní síla 2200 ELO max
Figurky magnetické s jedinečným designem
Technologie Deska snímače tlaku, technologie Millennium HighSensity Technology
Displej podsvícený, není stmívatelný
Procesor ARM Cortex M4 / 120 MHz
RAM 160 kB
Software ChessGenius
Jazyky DEU / ENG / FRE / NLD / SPA / ITA / POL / DAN / SWE / FIN / NOR / CES / HUN / SLO
Systém menu Textové / grafické
Napájení 4 x AA baterie/LR06, není součástí balení
Rozměry produkt 29,5 x 21,2 x 2,5 cm
šachovnice 20 x 20 cm
Výška krále 4,8 cm
Hmotnost náhlavní soupravy 550 g

Obsah balení:

  • Millennium Chess Genius Pro
  • Dokumentace


Recenze na Millennium Chess Genius Pro

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.