Logitech Slim Folio pro iPad 7., 8. a 9.gen., CZ/SK, grafitový

2 459 Kč
2 439 Kč
Cena bez DPH: 2 016 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 478659
Logitech

Logitech Slim Folio pro iPad 7., 8. a 9.gen., CZ/SK, grafitový [920-009480_SK]


Proměňte svůj iPad na notebook

Vychutnejte si pohodlné psaní všude, kam berete svůj iPad (5., 6., 7., 8., 9. generace). Toto univerzální pouzdro se snadno používá a přenáší a zároveň udržuje váš iPad v bezpečí před nárazy a odřením.

O produktu

    • TENKÝ STYL S KLÁVESNICÍ ÚPLNÉ VELIKOSTI
      Nyní si budete moci vychutnat prvotřídní psaní všude, kam berete svůj iPad. Toto univerzální pouzdro se snadno používá a přenáší a zároveň udržuje váš iPad v bezpečí před nárazy a odřením. Bez ohledu na to, kde plníte své úkoly – na dvoře, na pracovním stole nebo dokonce na svém kolenou – pouzdro Slim Folio spolehlivě udržuje ideální úhel pro psaní, sledování nebo kreslení.

    • PIŠTE V DOKONALÉM POHODLÍ
      Vychutnejte si hodiny pohodlného, ??flexibilního psaní díky klávesám s ideálním odstupem s rozvržením od kraje ke kraji. Naše prvotřídní klávesy byly nově navrženy s cílem poskytnout mimořádné pohodlí, optimální dráhu zdvihu a zajistit ideální odskok při každém stisku klávesy – výsledkem je rychlé a přesné psaní.

    • CELÁ SÉRIE KLÁVESOVÝCH ZKRATEK SYSTÉMU iPadOS
      Rozlučte se s lovením nabídek na obrazovce. Pouzdro Slim Folio disponuje celou řadou klávesových zkratek systému iPadOS® pro přístup k ovládacím prvkům médií, úrovní jasu a dalším funkcím jedním klepnutím.

    • BEZPEČNÁ, NA MÍRU ŠITÁ OCHRANA
      Není to jen ochrana. Je to klid na duši. Pouzdro Slim Folio je dokonale tvarováno na míru pro váš iPad a chrání jeho přední část, zadní část a rohy před poškrábáním a nárazy. Můžete si být jisti, že váš iPad je v bezpečí, takže se budete moci soustředit na to, co je důležité – dokončení vaší práce.

    • DVA POZOROVACÍ ÚHLY
      Pouzdro Slim Folio disponuje dvěma pevnými pozorovacími úhly pro univerzální použití. V režimu pro psaní udržuje pouzdro Slim Folio váš iPad v úhlu 58°, který je ideální pro pohodlné psaní. Sklopte pouzdro a Slim Folio nastaví váš iPad do úhlu 10°, který je optimální pro sledování vašich oblíbených programů, ruční psaní poznámek, kreslení a další aktivity.

  • ZÁKLADNĚ PRO PERO LOGITECH CRAYON
    Integrovaný držák pro pero Logitech Crayon nebo Apple Pencil udržuje vaše digitální pero vždy na dosah, takže můžete snadno ručně psát poznámky, rýsovat výkresy nebo označovat dokumenty přímo na iPadu.

 

Technická specifikace
Kategorie Pouzdro s klávesnicí
Kompatibilita iPad 7. gen., 8. gen., 9. gen., iPad Air 3. gen.
Napájení 2 vyměnitelné mincovní baterie
Životnost baterie 3 roky (2 h psaní denně)
Konektivita Bluetooth LE
Držák na pero Ano
Oboustranná ochrana Ano
Voděodolná a omyvatelná látka Ano
Přístup ke portům a tlačítkům Ano
Klávesnice Ano, integrovaná
Rozestup kláves 17 mm
Klávesové zkratky iPadOS Ano
Podsvícení klávesnice Ne
Rozměry 256,9 × 184,9 mm x 22 mm
Hmotnost 495 g
Výrobce Logitech

Obsah prodejního balení

  • Pouzdro s klávesnicí
  • Dokumentace


Recenze na Logitech Slim Folio pro iPad 7., 8. a 9.gen., CZ/SK, grafitový

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.