Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse, graphite, vystavený, záruka 21 měsíců

Cena s DPH
1 729 Kč
Cena bez DPH: 1 429 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 475401
Logitech
pouzity
VYSTAVENÉ - Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně , anebo na jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse, graphite, vystavený, záruka 21 měsíců [910-006473]

  • Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně nebo jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).

    Seznamte se s Lift

    Získejte pohodlí od svítání do pozdní noci s ergonomickou myší Lift Vertical. Myš Lift, která se skvěle hodí pro malé až středně velké ruce, je k dispozici ve třech nadčasových barvách. S intuitivní myší ve tvaru Lift se po dlouhých hodinách v práci nebudete cítit tak rozlámaní a unavení.

    Klíčové vlastnosti

    • Posouvejte se vlastní rychlostí
      Díky rychlosti kolečka SmartWheel a přesnosti režimů posouvání je práce procházka růžovou zahradou, ať už upravujete řádek po řádku nebo přelétáte dlouhými dokumenty.
    • Zvolte si vlastní zkratky
      Přizpůsobte si 4 snadno přístupná tlačítka myši Lift a přiřaďte jim své oblíbené zkratky pomocí jednoduchého softwaru Logi Options+. Můžete dokonce změnit nastavení pro různé aplikace od ztlumení mikrofonu ve vašich hovorech až po převádění hlasu na text.
    • Procházení mezi zařízeními pomocí Flow
      Ať už používáte počítač nebo tablet, pomocí tlačítka Easy-Switch můžete bez námahy přecházet až mezi 3 zařízeními. Můžete mezi nimi dokonce přesouvat soubory díky technologii Logitech Flow
    • Rychlé připojení a dlouhá životnost
      Vyberte si mezi využitím technologie Bluetooth Low Energy nebo přiloženého přijímače Logi Bolt USB, který je ideální pro vytížená prostředí, jako například kancelář. Užijte si až 2 roky produktivity, napájené jednou AA baterií, která je součástí balení.

    Sleduje přirozený rytmus vašich rukou

    Položte ruku na rukojeť s měkkou texturou se snadno dostupnými tlačítky, která vám pomohou pracovat celý den, aniž byste zvedli prst. Má dokonce i pohodlnou opěrku pro palec. S optimálním úhlem 57° myši Lift se dostanete tak, co Logitech označuje jako „přirozenou polohu pro podání ruky“. Během dne tak bude na vaše zápěstí vyvíjen menší tlak a vaše paže a horní část těla budou v přirozenější pozici. S uvolněnější horní částí těla se vaše mysl může soustředit na věci, na kterých opravdu záleží. Zůstaňte zen od rána do odpoledne díky tichému cvakání a hladce klouzajícímu tichému rolovacímu kolečku, které se přizpůsobí tomu nejjemnějšímu dotyku.



    Technická specifikace
    Senzor
    Typ senzoru: Pokročilé optické snímání Logitech
    Rozsah DPI: 400–4000 dpi (plně nastavitelný v krocích po 100 DPI)
    Nominální hodnota: 1000 dpi
    Tlačítka
    Počet tlačítek: 6 (levé/pravé, zpět/vpřed, prostřední tlačítko, rolovací kolečko s prostředním tlačítkem)
    Baterie
    Typ baterie: 1x baterie AA (přiložena)
    Životnost baterie: až 24 měsíců (Životnost baterií se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání.)
    Připojení
    Přijímač: Logi Bolt USB (přiložen)
    Technologie: Bluetooth Low Energy
    Bezdrátový dosah: Dosah bezdrátového připojení 10 m (Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na provozním prostředí a sestavě počítače.)
    Rozměry
    Výška: 71 mm
    Šířka: 70 mm
    Hloubka: 108 mm
    Hmotnost: 125 g

    Produktové video


Recenze na Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse, graphite, vystavený, záruka 21 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.