Lamax PartyGo1 Play

Cena s DPH
1 999 Kč
Cena bez DPH: 1 652 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477711
Lamax

Lamax PartyGo1 Play [LXPSMPGO1PLBA]


Přenosný Bluetooth party reproduktor s madlem

Udávej tón každé party s přenosným reproduktorem LAMAX PartyGo1 Play. Jeho nevelké tělo s chytrým madlem ukrývá značný výkon 50 W. Kdekoli si jen vzpomeneš, naservíruje ti silný, plný a bohatý zvuk díky technologii BeatBass. Ať už se jedná o pořádnou párty nebo zahradní grilovačku, vždy jim dodají ten správný vibe i 3 režimy LED podsvícení a přibalený mikrofon, se kterým si užiješ super karaoke nebo můžeš akci moderovat. Bluetooth 5.3 zařídí okamžité spárování repráku s jakýmkoli zařízením a jistotu bezvadného přenosu až na 18 metrů. Připojit jej lze ale také přes USB, microSD, případně AUX a umí se přeměnit v powerbanku přes USB-A vstup. Pořádnou muziku si užiješ i na cestách, baterie repráku vydrží až 15 hodin a díky praktickému popruhu si jej pohodlně hodíš přes rameno. Pokud je jeden reprák málo, pomocí True Wireless technologie jej pohodlně spáruješ s dalším. Nemáš zrovna po ruce svůj playlist? Využij FM rádio, který snadno naladíš. Reproduktor podporuje hlasové asistenty a ovládneš s ním i telefonní hovory.

O produktu

    • Velký výkon v malém těle
      LAMAX PartyGo1 Play dokonale klame svým kompaktním tělem, ve kterém se ukrývá zvuk o výkonu 50 W, který spolehlivě rozproudí každou párty. LAMAX BeatBass ® technologie přehraje zvuk v perfektní kvalitě. Bohatý a silný sound ještě podporuje možnost zapnutí zvýraznění basů na ovládacím panelu a ovládání hlasitosti. Když budeš chtít rozjet ještě větší večírek, připoj si jednoduše pomocí technologie True Wireless další reprák PartyGo1 Play.

    • Skvělá párty s playlistem i rádiem
      Mít připravený vlastní výběr party songů je top, ale když musíš improvizovat, hodí se i možnost naladit FM rádio a svou oblíbenou stanici. Kteroukoli akci si můžeš zkusit i odmoderovat díky přibalenému mikrofonu, který je parádní výbavou i pro karaoke. 3 režimy LED podsvícení na předním panelu ještě dotvoří atmošku. Svůj playlist pak spustíš přes Bluetooth 5.3, který se spáruje s různými zařízeními a je zárukou kvalitního přenosu až na 18m. Nebo můžeš využít USB, microSD kartu, případně kabel.

    • Nedojde mu dech doma ani na cestách
      Šťáva vydrží PartyGo1 Play až 15 hodin, v klidu si tak jeho zvuk užívej i na cestách. Když potřebuje dodat energii, upozorní tě indikátor baterie. Ergonomické madlo, přibalený popruh přes rameno, kompaktní velikost a nízká hmotnost jsou další plusy nahrávající tomu, že se reprák stane tvým nerozlučným parťákem. Díky USB-A vstupu zvládne posloužit i jako powerbanka. Aby toho nebylo málo, rozumí si s hlasovými asistenty Siri a Google Assistant a při spárování s telefonem umožňuje ovládání hovorů.

    • 50W zvuk
      LAMAX PartyGo1 Play klame malým tělem, přitom skrývá výkon o velikosti 50 W, a to už na pořádnou párty stačí. A kdyby ne, připojení dalšího PartyGo1 Play pomocí funkce TWS zdvojnásobí výkon.

    • FM rádio
      LAMAX PartyGo1 Play umožňuje poslech rozhlasových stanic díky integrovanému FM rádiu. I když nemáte po ruce vlastní playlist, stačí naladit frekvenci oblíbené stanice a poslouchat nejen hudbu, ale například i zprávy nebo jiné pořady.

    • Další možnosti připojení
      Vyber si připojení podle svého gusta. LAMAX PartyGo1 Play umožňuje přehrávání přes SD kartu, USB port nebo AUX. Prostřednictvím USB-A portu se umí přeměnit iv powerbanku.

  • Ovládání telefonních hovorů
    Využívat lze u reproduktoru i možnost handsfree funkce díky integrovanému mikrofonu. Telefonní hovory se ovládají pomocí tlačítek na ovládacím panelu nebo přes hlasové asistenty Siri a Google Assistant.

Klíčové vlastnosti

  • Na jedno nabití funguje reproduktor až 15 hodin, což stačí na slušnou párty i na výlety
  • Reproduktor lze propojit se zařízením prostřednictvím nejmodernějšího Bluetooth 5.3, které umožňuje bezvadný přenos až na vzdálenost 18 metrů
  • Voděodolnost podle standardu IP67 reprák chrání před sprškami vody, takže mu neublíží venkovní prostředí ani rozjetá akce
  • Pro moderaci nebo karaoke lze připojit k reproduktoru mikrofon, který je součástí balení
  • Celá přední strana reproduktoru disponuje třemi režimy LED podsvícení, jednoduše ideální parťák na párty

 

Technická specifikace
Typ reproduktoru Bezdrátový, party, přenosný
Výkon 50 W
Frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz
Velikost měniče 2x75 mm + 2x31 mm
Bezdrátová technologie Bluetooth 5.3
Podporované kodeky SBC
Dosah Bluetooth Až 18 m
Kapacita baterie 5000 mAh
Doba přehrávání Hlasitost 50 % - 15 h
Hlasitost 80 % - 7,5 h
(s vypnutým podsvícením)
Doba nabíjení z 0 % na 100 % 4 hodiny
Nabíjení USB-C
Možnost přehrávání Bluetooth, karta micro SD, USB a jack 3,5 mm
Paměťová karta – podporované formáty WAV/MP3/FLAC/APE
Paměťová karta – kapacita Až 128 GB
Stupeň krytí IP67
Podsvícení 3 světelné režimy s možností vypnutí
Konektivita USB-C pro nabíjení
Mikrofon a handsfree Karaoke mikrofon + Integrovaný mikrofon pro hovory
Ovládat handsfree lze tlačítky na reproduktoru
Je možné přijmout, ukončit nebo odmítnout hovor
Funkce Funkce powerbanky přes USB-A port
ovládání skladeb (Přehrát/Pozastavit, Další/Předchozí skladba)
ovládání hlasitosti
ovládání telefonních hovorů (Přijímání / odmítání příchozích hovorů, ukončení hovoru)
podpora hlasových asistentů (Siri, Google Assistant)
TWS funkce
LAMAX BeatBass technologie
Moderování + karaoke režim s mikrofonem
FM rádio
Rozměry 320 × 280 × 174 mm
Hmotnost 2244 g

Obsah balení:

  • Reproduktor
  • 3,5 mm audio kabel
  • Nabíjecí kabel
  • Mikrofon
  • Dokumentace


Recenze na Lamax PartyGo1 Play

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.