Lamax NoiseComfort2 ANC

Cena s DPH
1 699 Kč
Cena bez DPH: 1 404 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477929
Lamax

Lamax NoiseComfort2 ANC [LXOHMNCANC2BA]

Nech svět stranou, užívej si hudbu

Oživ svůj den pořádným zvukem, aniž by ho cokoli rušilo. Stačí nasadit vymazlený LAMAX NoiseComfort2 ANC a rázem vypneš hluk z ulice, klábosících kolegů nebo spolucestujících. Bezdrátová náhlavní Bluetooth sluchátka díky ANC režimu izolují okolní prostředí, takže jsi jen ty a dokonalý, čistý, vyrovnaný zvuk umocněný 40 mm drivery, AAC a SBC kodekem. Pro tvou bezpečnost například při sportu nebo ve chvílích, kdy na tebe někdo mluví, se aktivuje transparentní režim a hned máš přehled o okolí. Kvalitní mikrofon umožňuje čistou komunikaci při telefonování či on-line schůzkách. Sluchátka ukrývají až 55 hodin na jedno nabití, ai když je budeš mít většinu toho času na hlavě, téměř je nepocítíš. Kompaktní ergonomický design je díky měkkému polstrování náramně pohodlný. Nejmodernější Bluetooth 5.3 propojí sluchátka s jakýmkoli zařízením, se kterým se pak již automaticky párují. Ovládání je naprosto intuitivní a rozumí si is hlasovými asistenty. Nabíjení probíhá přes USB-C konektor, ale na kratší cesty baterie vydrží. Když už se někam vydáš, potěší tě k nim přibalené stylové cestovní pouzdro.


O produktu

    • Nový rozměr poslechu
      Můžeš stát na nejrušnějším náměstí světa, ale s LAMAX NoiseComfort2 ANC na uších se budeš cítit jako uprostřed klidné oázy. Aktivováním ANC režimu dojde doslova k vypnutí okolních zvuků, a to díky chytrému čipu, který vytlačuje inverzi příchozích zvuků. Šetří tak tvůj sluch, nemusíš mít zesílené na max. a zároveň ti dopřeje možnost vychutnat si oblíbené songy nebo podcasty. Perfektní kvalitu zvuku podtrhuje AAC a SBC kodek, jeho sytost v každém detailu si užiješ díky 40 mm driverům. Při sportu nebo provozu je ale hlavní bezpečnost a musíš vědět, co se kolem děje, proto jsou sluchátka vybavena transparetním režimem. Zapni ho a můžeš v pohodě komunikovat s okolím i bez odebírání sluchátek.

    • Ničím nerušené hovory
      Potřebuješ vyřizovat hovory nebo se účastnit videokonferencí? Pohoda, sluchátka jsou vybavena kvalitním mikrofonem, takže tě všichni čistě uslyší. Na jedno nabití vydrží až suprových 55 hodin (se zapnutým ANC až 30 hodin), takže tě podrží i na cestách. Ať si kdekoli, nemusí tě trápit ani překážející kabely, nejnovější Bluetooth 5.3 propojí sluchátka s jakýmkoli zařízením bezdrátově a rychlostí blesku. Můžeš klidně pobíhat po kanceláři či fitku, jeho dosah je až 15m. Párování probíhá zcela automaticky.

  • Designovka se širokým využitím
    Design sluchátek tě bude bavit - lehká ergonomická konstrukce, čisté linie a pohodlné měkké polstrování odolné proti potu a vlhkosti. Když zrovna neposloucháš, jednoduše sluchátka složíš do stylového cestovního pouzdra, které je součástí balení. Ovládání sluchátek od skladeb přes hovory až po režimy je naprosto intuitivní a rozumí si is hlasovými asistenty jako Siri nebo Google Assistant. Přestože má baterie výdrž, občas potřebuje dobít a pro tyto účely je zde univerzální USB-C konektor.

 

Technická specifikace
Typ sluchátek: Over-ear
Velikost měniče: 40 mm
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Citlivost: 99 dB
Impedance: 32 Ohm
Verze Bluetooth: 5.3
Bluetooth kodeky: AAC, SBC
Funkce: Podpora hlasových asistentů (Siri, Google Assistant)
ovládání skladeb (přehrát/pozastavit, další/předchozí skladba)
aktivní ANC režim
transparentní režim
ovládání hlasitosti
integrovaný mikrofon (ovládání telefonních hovorů - přijímání / odmítání a ukončení hovoru)
LED indikace
ergonomická konstrukce
odolné proti potu a vlhkosti
Kapacita baterie: 500 mAh
Čas dobíjení baterie: 2 hodiny
Doba přehrávání hudby: 55 hodin
Rozměry: 160,15 × 81,69 × 196,77 mm
Hmotnost: 263 g

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka LAMAX
  • USB-C kabel
  • 3,5 mm AUX kabel
  • Cestvované pouzdro
  • Uživatelská příručka


Lamax NoiseComfort2 ANC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Lamax NoiseComfort2 ANC

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Marek Soufer 5 z 5 Hvězdiček! 13. 09. 2024
Sluchátka jsou designově moc hezká. Dobře pohodlně sedí na hlavě a zvuk je skvělý.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1