Lamax Blaze2 USB-C

Cena s DPH
790 Kč
Cena bez DPH: 653 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477937
Lamax

Lamax Blaze2 USB-C [LXOHMBLZ2CNBA]

NASAĎ, ZAPNI, UŽÍVEJ

Cesty do školy a do práce vyžadují odpovídající gear. Sluchátka LAMAX Blaze2 jdou ve stopách legendárního předchůdce a nabízí ještě lepší sound, vychytanější design a koupi moderních technologií včetně Bluetooth 5.3. Díky skládání a nízké hmotnosti ti budou servírovat tvou oblíbenou muziku nonstop. A to ještě nevíš, že na jedno nabití vydrží až 35 hodin! Můžeš je mít všude s sebou, ale mocné basy a vyvážené středy i výšky tě zvednou ze židle i doma.


O produktu

    • POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ
      Nikdo se nechce stresovat, milujeme intuitivní věci. Proto tě ohromná výdrž baterie zbaví strachu z hledání zásuvky. Vymazané detaily LAMAX Blaze2 ale oceníš hlavně při každodenním přenášení. Jednoduše je zabalíš díky skládacím kloubům as extra pohodlnými náušníky a lehkou konstrukcí si tvé uši nerušeně užijí hudební maraton.

    • NUTNOST DO MĚSTSKÉ DŽUNGLE
      Luxusní sluchátka se dnes neobejdou bez Bluetooth 5.3. Proto najdeš kvalitní přenos zvuku na vzdálenost až 10 metrů i v LAMAX Blaze2. Přeskakuj skladby, ztlum si song, nebo přijímej hovory přímo na sluchátkách. Inteligentně navržené ovládání tě poslechne na povel. Doslova, protože během vteřiny můžeš mluvit se Siri nebo Google Asistentem. A jak si jednou zvykneš na automatické párování s telefonem a dalšími zařízeními, už pro tebe nebude cesty zpět.

  • BER TO S (HUDEBNÍM) NADHLEDEM
    Mobil, peněženka, sluchátka, klíče – svatá čtveřice pro kontrolu před odchodem z domu. Určitě souhlasíš, že hudba v top sluchátkách je základ pro to, aby tě v MHD neporazilo. Dej si do uší nekompromisní párty s LAMAX Blaze2 a hoď se do pohody. Díky kompaktnímu a lehkému designu tě provedou každým městským dobrodružstvím a padnou skvěle do batohu.

 

Technická specifikace
Typ sluchátek: Over-ear
Velikost měniče: Neuvedeno
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Citlivost: Neuvedeno
Impedance: Neuvedeno
Verze Bluetooth: 5.3
Bluetooth kodeky: Neuvedeno
Funkce: Přehrávání skladeb
ovládání handsfree
ovládání hlasitosti
aktivace Siri, Alexy nebo Google Assistant
Kapacita baterie: 500 mAh
Čas dobíjení baterie: Neuvedeno
Doba přehrávání hudby: 35 hodin
Rozměry: Neuvedeno
Hmotnost: Neuvedeno

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka LAMAX
  • USB-C kabel
  • 3,5 mm jack audio kabel
  • Uživatelská příručka


Recenze na Lamax Blaze2 USB-C

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.