Herní klávesnice Asus TUF Gaming K3 GEN II EN, černá

2 379 Kč
2 369 Kč
Cena bez DPH: 1 958 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 477410
ASUS

Herní klávesnice Asus TUF Gaming K3 GEN II EN, černá [90MP0390-BKUA01]

 

Klávesnice ASUS TUF Gaming K3 Gen II s kompaktním rozložením 97 kláves, opticko-mechanickými RGB spínači, silikonovým těsněním, tlumící pěnou, vodotěsností IP57, odnímatelnou horní deskou a kompatibilitou Aura Sync.

O produktu

    • Gear Up, Battle On
      ASUS TUF Gaming K3 Gen II je přenosná herní klávesnice, která nabízí plnou funkčnost v rámci kompaktního designu. Má stupeň vodotěsnosti a odolnosti proti prachu IP57, který zajišťuje dostatečnou ochranu proti polití a nečistotám na pracovní ploše. TUF Gaming K3 Gen II se může pochlubit opticko-mechanickými RGB přepínači s životností 100 milionů stisku kláves, plus pokročilým designem těsnění a tlumící pěnou pro vynikající psaní. Odnímatelný horní kryt umožňuje snadné přizpůsobení a usnadňuje běžnou údržbu.

    • Kompaktní a přenosné rozložení
      ASUS TUF Gaming K3 Gen II je vybavena 97-klávesovým rozložením s vyhrazenými šipkami a navigačními klávesami, které hráčům poskytují přenosnou a kompaktní herní klávesnici, která se neobětuje kvůli funkčnosti.

    • Všestranná ochrana
      Klasifikace IP57 zaručuje, že klávesnice je plně chráněna před nečistotami a politím. Vydrží dokonce ponoření do vody až do hloubky jednoho metru po dobu až 30 minut.

    • Optické mechanické spínače
      Opticko-mechanické RGB spínače používané v TUF Gaming K3 Gen II mají n-key rollover a 100% anti-ghosting, takže každá stisknutá klávesa je zaznamenána správně, a 100 milionů stlačení představuje dlouhou životnost. Přepínače navíc obsahují RGB LED diody pro všestranné osvětlení jednotlivých kláves.

    • Design silikonového těsnění a tlumení zvuku
      ASUS TUF Gaming K3 Gen II se vyznačuje promyšleným designem, který využívá silikonového těsnění k minimalizaci vibrací a poskytuje tlumenější a příjemnější pocit při psaní. Integrovaná tlumící pěna dále pohlcuje zvuky a ozvěny pro tišší stisk kláves.

  • All-Key RGB osvětlení a AURA SYNC
    ASUS TUF Gaming K3 Gen II nabízí neomezené možnosti přizpůsobení díky 16,8 milionu barev RGB podsvícení na klíč. Použijte intuitivní uživatelské rozhraní ASUS Armory Crate pro úpravu barev, režimů osvětlení nebo pro synchronizaci s jinými produkty a příslušenstvím ASUS Aura, abyste vytvořili jednotné herní nastavení.

 

Technická specifikace
Počet kláves 97
Rozložení kláves CZ/CZ
Velikost (Full/TKL) 96 %
Typ spínačů Opticko-mechanické RGB
Životnost 100 milionů. stisknutí
Anti-Ghosting N Key Rollover
Makro klávesy Programovatelné klávesy F1-F8
Podsvícení RGB
Připojení USB 2.0 (Typ A)
Rychlost správy USB 1000 Hz
Layout EN
Operační systém Windows 11
Software Armoury crate
Materiál plast
Kabel 2 m pryžový
Rozměry 385 x 153 x 38 mm
Hmotnost 1008 g

Obsah balení:

  • Klávesnice
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Herní klávesnice Asus TUF Gaming K3 GEN II EN, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.