Grafický tablet XP-Pen Deco Pro MW (2. generace)

3 590 Kč
3 590 Kč
Cena bez DPH: 2 967 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 473571
XP-Pen

Grafický tablet XP-Pen Deco Pro MW (2. generace) [DCPMW2]


Grafický tablet druhé generace

XPPen Deco Pro MW (2. generace) je grafický tablet druhé generace s velkým 10,82" aktivním povrchem, vysokou citlivostí na různé úrovně tlaku, snímací vrstvou s vysokým rozlišením, připojením Bluetooth nejnovější generace, podporou naklápění pera, konektorem USB-C, vylepšeným pasivním stylusem a vysokokapacitní baterií na hodiny nepřetržitého používání.Připojte se ke svému zařízení pomocí rozhraní Bluetooth 5.0, bezdrátového přijímače USB-C nebo kabelového připojení USB-C.

O produktu

    • Spárování
      Kreslící tablet Deco Pro MW (2. generace) podporuje spárování až dvou zařízení současně a přepínání mezi nimi jediným kliknutím. Vysokokapacitní lithiová baterie (1000 mAh/3,7 V) vystačí na více než 10 hodin používání. Vylepšený stylus X3 Pro s gumou podporuje více než 16 000 úrovní citlivosti na tlak a má funkci naklonění o 60 stupňů, což je důležité pro přesné a přirozené kreslení nebo malování.

    • Papír A3
      Rovnoměrný design papíru nabízí větší pracovní plochu odpovídající standardnímu formátu papíru A3. Kovová zadní deska pomáhá kreslící podložce dosáhnout účinnějšího chlazení, čímž zabraňuje jejímu přehřívání a zvyšuje výkon. Konstrukce X edge výrazně snižuje namáhání a únavu zápěstí. Díky 10 tlačítkům a možnosti přizpůsobit si až 4 sady klávesových zkratek je bezdrátový ovladač XPPen efektivním a produktivním nástrojem při tvorbě, studiu, práci nebo hraní her.

    • Kompatibilita
      Grafický tablet Deco Pro MW (2. generace) je kompatibilní se systémy Windows 11/10/8/7 (32/64bit), Mac X 10.10 nebo novějšími, Android , Chrome OS 88 nebo novějšími a Linux a podporuje většinu softwarových nástrojů pro kreslení a navrhování včetněaplikací Photoshop, SAI, Illustrator, Flash, Painter a dalších.

    • Průlomový v detailech
      Inteligentní čip Stylus X3 Pro je skutečně průlomovou inovací, která se může pochlubit 16 384 úrovněmi přítlaku, což je o 100 % více, než bylo dosud standardem, a zároveň je přesnější a plynulejší.

    • Citlivější, přesnější
      Díky naklonění o 60° se počáteční doba odezvy zkrátila na 90 ms, což je 1,5krát rychleji než kdy předtím. Přesnost se zvyšuje o 20%, aby každý umělecký projekt vynikl přesně podle vašich představ. Nezažijete prakticky žádné zpoždění ani přerušované čáry.

  • Bezdrátové ovládání X-Remote přes Bluetooth
    Praktické a přenosné bezdrátové ovládání. Poskytuje vám snazší přístup k funkcím pro provádění rychlých změn. Lze jej flexibilně připojit k zařízení Deco Pro MW (2. generace) prostřednictvím kabelu USB-C nebo bezdrátově přes Bluetooth.

Klíčové vlastnosti

  • Opěrka zápěstí X-Edge se plynule a bezproblémově integruje do pracovní plochy a poskytuje uvolněnější a přirozenější polohu zápěstí
  • Podporuje populární umělecké softwarové nástroje, jako jsou Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita, MediBang, FireAlpaca, Toonboom, Maya, Blender3D.
  • Možnost spárování 2 zařízení současně a přepínání mezi nimi posunutím tlačítka
  • Součástí balení je pouzdro na pero

 

Technická specifikace
Počet nastavitelných tlačítek 3
Bezdrátové připojení Ano
Rozhraní USB-C, Bluetooth, USB
Rychlost bezdrátové odezvy 200 ot./s
Šířka aktivní oblasti 229 mm
Výše aktivní oblasti 152 mm
Rychlost odezvy přes kabel 200 ot./s
Pero Pasivní pero bez baterie
Rozlišení snímací vrstvy 5080
Kompatibilita s OS Android, iOS, Microsoft Windows, macOS
Úhlopříčka displeje 10,82"
Rozlišení displeje 1920 x 1080 Full HD
Displej Ano
Rozměry 227,1 mm x 283 mm x 10,66 mm
Hmotnost 698 g

Obsah balení:

  • Tablet
  • Pouzdro
  • Pero
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Grafický tablet XP-Pen Deco Pro MW (2. generace)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.