GameSir G8+ Bluetooth ovladač na hraní na telefóně

1 889 Kč
1 879 Kč
Cena bez DPH: 1 553 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 478328
Gamesir

GameSir G8+ Bluetooth ovladač na hraní na telefóně [HRG2310]

Mobilní gaming hračkou!

Užívejte si gaming na mobilu ještě více s novým ovladačem GameSir G8+ !

Rychlé a přesné ovládání, Hall efekt joysticky , stylový design a mnoho dalšího nabízí ovladač GameSir G8+.

 






Univerzální kompatibilita
Ovladač je kompatibilní s Android is iOS zařízeními, ale Android podporuje aplikaci GameSir, ve které si můžete vytvořit různé profily ke hraní a nastavit mrtvé zóny. Maximální délka zařízení je 215 mm.




Hall efekt

Užijte si precizní ovládání páček a triggerů díky „Hall efektu“, který přinese pohodlný pocit, dlouhou životnost a zvýšenou přesnost hry.





Nastavení podle hry

Nastavte si zadní spouštěče podle toho jakou hru hrajete. Hrajete FPS hry a potřebujete aby byl spouštěč maximálně citlivý nebo hrajete závodní hry a chcete mít velký rozsah na spouštěči? Není problém, vše lze nastavit


Realistické vibrace

Ovladač G8+ je vybaven dvěma motory, které poskytují silné i jemné vibrace a zlepšují hmatovou zpětnou vazbu pro pohlcující herní zážitek. Díky asymetrickým motorům ve spouštích můžete cítit přesnou zpětnou vazbu záběrů a nárazů, což přináší realismus do každého okamžiku.

Vestavěný 6-osý gyroskop


Ovladač G8+, který podporuje funkci gyroskopu v zařízeních Switch, umožňuje probuzení jediným dotykem a nabízí vysokou kompatibilitu s přepínačem. Vychutnejte si vylepšené ovládací prvky snímání pohybu, díky kterým je hraní přesnější a pohlcující.





Vyměnitelné komponenty


Vylepšete svůj GameSir G8+ tak, aby odpovídal vašemu jedinečnému stylu s vyměnitelnými komponenty - magnetickým rámem, kryty pák a kryty předních tlačítek. Změnou komponent si můžete přizpůsobit svůj preferovaný a oblíbený herní styl včetně joysticků s různými výškami, změnou rozložení předních tlačítek a přizpůsobením vzhledu ovladače.

 

Technická specifikace
Kompatibilita Switch, Android, iOS, tablet, PC
Konektivita Bluetooth, kabelově, bezdrátový dongle
Hmotnost 314 g
Rozměry 230 x 107 x 55 mm
Podporovaná velikost zařízení 120 - 215 mm
Baterie 1000 mAh, 500mAh na každé straně

Produktové video

Recenze na GameSir G8+ Bluetooth ovladač na hraní na telefóně

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.