Fitness Boxing: Fist of the North Star Nintendo SWITCH

1 039 Kč
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 466034
SolutionsEN dabing

Fitness Boxing: Fist of the North Star [NSW]

 

O hře

Zlepšete své každodenní cvičební návyky, dostaňte se do formy a zatáhněte oponu na novém, legendárním těle! Při zachování základních funkcí Fitness Boxing tento nový díl přidává postavy a nastavení ze světa Fist of the North Star pro skutečně efektivní tréninky!

Klíčové vlastnosti

  • Postavy Fist of the North Star jsou vaši instruktoři
    Série Fitness Boxing je boxerská cvičební hra, která využívá Joy-Con a umožňuje vám házet různé údery stejným způsobem jako v rytmické hře a zároveň dostávat pokyny od instruktorů ve hře vyjádřené populárními hlasovými herci. Ve Fitness Boxing Fist of the North je Star Kenshiro, hlavní hrdina filmu Fist of the North Star, a jeho soupeři, kteří vedou hráče jako instruktoři.

  • Nový režim Battle
    Byl přidán nový režim Battle, který vám umožní porazit nepřátele stejným způsobem jako v rytmické hře. Hra obsahuje dva režimy, které vám umožní zažít tréninky s větším důrazem na akci: Outlaw Battle, ve kterém svými údery zlikvidujete spoustu soupeřů, a Boss Battle, ve kterém budete bojovat s rivaly Kenshira, jako je Raoh.

  • Hudba a kostýmy, které ještě více posílí zážitek z North Star
    Hudba na pozadí je pro cvičení naprosto nezbytná. Hra obsahuje nejen klasiky Fist of the North Star jako AIO TORIMODOSE!!, TOUGH BOY, YURIA EIENNI a SILENT SURVIVOR, ale také originální písně šité na míru každé postavě v celkovém počtu 20 skladeb. Oblečení postav lze měnit podle vaší nálady. K dispozici je spousta originálních oděvů, takže si prohlédněte všechno nové oblečení, které jste v Fist of the North Star ještě neviděli.

  • Populární funkce fitness boxu zůstávají nezměněny
    S cílem pomoci podpořit cvičení doma a učinit cvičení každodenním zvykem, hra, přirozeně, pokračuje v používání populárních podpůrných funkcí série, jako je alarm a možnost vyloučit konkrétní činnosti.

Trailer


Recenze na Fitness Boxing: Fist of the North Star

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.