Držák mikrofonu Endorfy Studio Boom Arm, černý

1 429 Kč
1 409 Kč
Cena bez DPH: 1 164 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 461804

Držák mikrofonu Endorfy Studio Boom Arm, černý [EY0A005]

 

Držák mikrofonu Endorfy Studio Boom Arm disponuje nastavitelným ramenem se 3 klouby pro ideální polohu mikrofonu při streamování. Nabízí jednoduchou a pevnou montáž pomocí šroubu ke stolní desce o tloušťce do 46 mm. Stojan je vhodný pro všechny běžně používané mikrofony. Rameno umožňuje flexibilní nastavení v horizontálním i vertikálním směru a samotný připevněný mikrofon lze na něm otáčet o 360 stupňů. Předností je také vestavěný kabel s konektorem USB typu C nebo podpora 5/8" i 3/8" závitu.

O produktu

  • Praktický a elegantní stojan
    Praktický držák mikrofonu Endorfy Studio Boom Arm promění vaši kancelář či pokoj během okamžiku na nahrávací studio. Stojan je ideální pro nahrávání podcastů a streaming. Elegantní design tvoří pevné materiály a naklápěcí rameno, které udrží mikrofon přesně tam, kde jej chcete mít.

  • Jednoduchá instalace
    Stojan je snadno přenosný a instalovatelný pomocí utahovací c-svorky. Připevníte jej jednoduše k desce pracovního stolu o tloušťce až 46 mm. Maximální podporovaná nosnost stojanu činí 600g.

  • Konec nevzhledných kabelů
    S držákem Endorfy Studio Boom Arm budete mít na pracovním stole vždy uklizeno. Kabel mikrofonu totiž povedete středem konstrukce. Nebude vám tak nebude a budit dojem neuklizené pracovní plochy.

 

Technická specifikace
Určení Držák pro mikrofon
Typ držáku Stolní
Rameno Nastavitelné
Připojení Adaptér 3/8” na 5/8”
Max. tloušťka stolu 46 mm
Hmotnost 1,64 kg

Obsah prodejního balení:

  • Stojan na mikrofon
  • Svorka pro montáž na stůl
  • Adaptér 3/8” na 5/8”
  • Dokumentace


Recenze na Držák mikrofonu Endorfy Studio Boom Arm, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.