Cry Babies Magic Tears: The Big Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS5Cry Babies Magic Tears: The Big Game - NSW
779 Kč
769 Kč
Cena bez DPH: 636 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 467170
MergeEN dabing

Cry Babies Magic Tears: The Big Game [PS4]

 

O hře

Miminka z oblíbeného animovaného seriálu Cry Babies Magic Tears jsou připravena soutěžit! Každé vítězství v turnaji o zlatý dudlík je zavede do nového prostředí zasazeného do světa jejich seriálu, od údolí Dětských lahví přes horu Fantasy, záliv Tutti Frutti, Icy World až po nové prostředí – planetu Tear! Cestou si budou hrát na schovávanou, tančit, oblékat se, zkoumat bludiště nebo je třeba řešit hádanky. Dokonce se budou moci zastavit a dát si koupel! A i když odměna v podobě zlatého dudlíku je lákavá, nemusíte se bát – miminka Cry Babies táhnou vždy za jeden provaz a vzájemně si pomáhají k úspěchu!

Klíčové vlastnosti

  • Nové dobrodružství
    Připojte se k Lady, Coney, Dreamy a jejich kamarádkám ve zcela novém dobrodružství, ve kterém se pouští do napínavého turnaje o legendární zlatý dudlík! The Big Game je srdečné a zábavné dobrodružství ideální pro malé hráče.

  • Vytvořeno podle oblíbeného animovaného seriálu
    Setkejte se s patnácti oblíbenými miminky Cry Babies, hrajte za ně a společně prozkoumejte místa známá ze seriálu, jako například údolí Dětských lahví, horu Fantasy, záliv Tutti Frutti nebo Icy World, jakož i zbr. planetu Tear!

  • Spousta zábavných miniher
    Zúčastněte se mnoha zábavných aktivit, které vám umožní postoupit dále v turnaji, ať už půjde o hru na schovávanou, zkoumání bludiště, řešení hádanek, tancování, fotografování, nebo třeba koupání!

  • Hrajte společně
    Mimča Cry Babies se ráda kamarádi, a tak připojte ještě jeden ovladač a užijte si při spolupráci s druhým hráčem dvojnásobnou porci zábavy!

  • Přizpůsobte si Cry Babies podle svého
    Sbírejte při průzkumu herního světa růžové hvězdičky a pak je utrácejte za nové oblečení pro svá oblíbená miminka!

  • Kompletně animované a namluvené dobrodružství
    Všechny příběhové scény jsou animované a namluvené stejně jako v seriálu, a tak budete mít pocit, jako byste se stali součástí dočista nové, interaktivní epizody!

Obsah balení:

  • Hra Cry Babies Magic Tears: The Big Game
  • Samolepky

Trailer


Recenze na Cry Babies Magic Tears: The Big Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.