Citizen Sleeper Nintendo SWITCH

909 Kč
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 476938
FellowEN dabing

Citizen Sleeper [NSW]

O hře

Ponořte se do kybernettického světa hry Citizen Sleeper. Tato hra je RPG inspirovaná stolními hrami, která se odehrává ve vesmírném světě, konkrétně na zničené vesmírné stanici zvané Erlins Eye.

Vaším úkolem je přežít toto kapitalistické prostředí. Jste digitalizované lidské vědomí, které vlastní korporace, která vás chce zpět.

Prožijte dobrodružný příběh lidského vědomí v zajímavém světě s krásnou a barevnou grafikou.

Klíčové vlastnosti


    • Hra je inspirována stolními hrami, takže v každém cyklu si hodíte kostkami a rozhodnete se co jdete udělat - uzavírejte nebo rušte spojenectví, odhalujte pravdy a unikajte lovcům.

    • Prozkoumejte stanici a potkejte různé obyvatele tohoto prostředí. Záchranáři, inženýři, hackeři, barmani, pouliční prodavači jídla, každý z nich má svou historii, která je sem přivedla a je na vás jestli se jim rozhodnete pomoci.

    • Během hry budete mít možnost nabourat se do cloud systémů pomocí hodu kostkami. Pokud se vám to podaří objevíte nová místa, nová digitální data a odhalili tajemství.

    • Unikněte korporaci Essen-Arp, pro kterou jste jen majetek a vydejte se na vlastní cestu v tomto bohatém, sci-fi světě obohaceném nádhernou grafikou a kresbami.

Trailer


Recenze na Citizen Sleeper

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.