Broken Sword & Broken Sword 2 PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 50041
Virgin

Broken Sword & Broken Sword 2 [PC DVD]



Balení obsahuje hry Broken Sword: The Shadow of the Templars a Broken Sword 2: The Smoking Mirror.



Broken Sword: The Shadow of the Templars
Mladý americký novinář se při svém prázdninovém pobytu dostává do víru událostí. Celá hra má silný historický náboj a hlavně nepřekonatelnou atmosféru. Nepochybně jedna z nejlepších adventur všech dob. Tuto hru si rozhodně nenechte ujít!

Broken Sword 2: The Smoking Mirror
Neohrožený dobrodruzi George a Nico jsou tentokrát zapleteni do ještě záhadnejších arkád plných brutality, zmatku a nesmrtelnosti v pokračování úspěšné hry Broken Sword. Ďábelské kouzla a surové násilí. To vše na ně čeká, když budou čelit najzlovestnejším zloba s jakými se kdy setkali.

Hrozná temnota zatmění pohlcuje vše. Náhodný objev drogového kartelu odkrývá tajemnou moc starodávné civilizace. Utrpení a hrozbu, obětní rituály a krvavý masakr se skrývají za maskou mayského mystéria.

Únos, ukradený poklad, astronomie a nemilosrdný drogoví baroni jsou tím posledním, čeho se dvojice odvážlivců obává i když božské síly ohrožují samu existenci lidstva!

Odvaha a chytrost jsou základny rysy, které musíte mít když chcete dokončit toto jedinečné dobrodružství, které Vám pořádně zamotá hlavu a zrychlí tep .

Recenze na Broken Sword & Broken Sword 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.